Напомнить пароль | Регистрация
воскресенье, 28 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Во львове разоблачили преступную сутенёрскую группировку

4 марта 2010, 12:58
Дата эфира/события: четверг, 4 марта 12:58

Преступная группировка сутенеров за несколько лет завербовала не один десяток девушек. Среди проституток были и несовершеннолетние. Теперь они пересказывают свои недобрые приключения.

Андрей и Василий искали девушек для секса в ночных клубах и развлекательных заведениях. Давали в газеты объявления о работе для симпатичных женщин. Однако, о какой именно - не указывали.

Оперативный сотрудник ГУ МВД Украины во Львовской области:

- На співбесіді вони визначалися, чи здатна ця дівчина виконувати функції повії, чи не здатна.

Сутенеры наладили широкую сеть вербовки проституток и поиска клиентов.

Оперативный сотрудник ГУ МВД Украины во Львовской области:

- Для того, щоб завжди поступали свіжі клієнти, крім того, що надавали телефони дівчат у газети, було виготовлено ряд візитівок, які розповсюджували серед таксистів, адміністраторів готелів, нічних розважальних закладів. Ними було винайняте одне з відомих львівських кафе по проспекту Чорновола, де крім залу для відвідування клієнтів було облаштовано дві кімнати, в яких дівчата надавали сексуальні послуги.

Находили будущих работниц интим-бизнеса и среди симпатичных посетительниц этой львовской кофейни. Именно так в секс-индустрию попала и 22-летняя Наталья. В тот вечер она с одногруппницей праздновала завершение зимней сессии.

Наталья, проститутка:

- Пішли в бар, замовили каву, сиділи, святкували тут. Вже збиралися додому - і до нас підійшли двоє молодих хлопців чи чоловіків. Замовили пляшку шампанського, шоколадку. Ми сиділи дуже довго, розмовляли, скаржилися на своє важке життя, на маленьку стипендію, і вони нам запропонували роботу. Тоді ми не знали, якою буде робота.

Мужчины снимали во Львове жильё, где жили девчонки. Для конспирации через каждые несколько месяцев меняли квартиры. Имели своих таксистов, которые развозили работниц к клиентам и доставляли мужчин в арендованный дом. Проститутками работали и несовершеннолетние.

Наталья, проститутка:

- Дівчат було багато, дівчата різного віку. Між нами були і неповнолітні, 15-14 річні, були і старші.

Наталья рассказывает, зарабатывали они неплохо. Однако большую часть денег забирали сутенеры.

Оперативный сотрудник ГУ МВД Украины во Львовской области:

- За ніч одна дівчина могла обслужити від трьох до семи клієнтів протягом доби, і значну суму отриманих коштів, якщо вартість однієї години становить 350-360 гривень, то половину коштів забирали організатори. Мотивували тим, що вони займались організацією процесу, підшуковували клієнтів, розкруткою телефонів, по яких можна було замовити дівчат, а також організацією безпеки.

В настоящее время сутенеры задержаны, и находятся во львовском СИЗО. Против них возбуждено уголовное дело.

Ульяна Сенько, Юрий Котоус, Львовская область, НТН.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Комментарий удален

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.