Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 2 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Ивано-Франковске местный судья сбил бригаду рабочих водоканала

11 августа 2011, 15:08
Дата эфира/события: четверг, 11 августа 15:08

ДТП произошло возле стадиона. Автомобиль, за рулем которого был судья Ивано-Франковского хозяйственного суда, влетел в толпу коммунальщиков. Один человек умер, другого спасают в реанимации. Место проведения ремонтных работ, по словам ГАИшников, было огорожено, выставлены предупреждающие знаки. Почему водитель не заметил их и сбил бригаду, выясняет прокуратура.

Константин Кулак, спикер УГАИ в Ивано-Франковской области:

-  Місце дорожнього ремонту було обгороджено дорожніми знаками. Перешкода, об'їзд з лівого боку. Але водій, скажем так, не впоравшись з керуванням, проігнорував ці дорожні знаки, внаслідок чого і сталося ДТП. В водія взято на даний час кров на аналіз, проводиться перевірка, після її встановлення стане відомо, чи вживав водій алкоголь і чи перебував у нетверезому стані.

Служителя Фемиды не задерживали, он на работе. Пообщаться с судьей не удалось - он слушал очередное дело.

Петр Матуляк, заместитель председателя Ивано-Франковского хозяйственного суда:

- Суддя, Грица Юрій Іванович, працює в нашому суді з 1983 року. Це один з перших, який працював ще в арбітражному суді нашого суду. Нормальний суддя, нормальна людина. Тяжкий випадок, для мене це - шокуючий випадок.

Воссоздать ход событий пытаются медики по характеру травм уцелевшего рабочего.

Игорь Пулик, заведующий отделением Ивано-Франковской областной клинической больницы:

- Створюється враження, що, по-перше, машина наїхала на нього і переїхала. Крім того, він, мабуть, там десь перевернувся, бо це переломи такі комбіновані. Наїхала, штовхнула його і він до чогось ще вдарився.

Состояние пострадавшего стабилизировалось. Однако в реанимации он пробудет еще минимум две недели. Потом - почти полгода реабилитации. А погибшему - 60-летнему коммунальщику, рассказывают в водоканале, где тот работал, оставалось несколько дней до пенсии. В тот трагический день он вообще не должен был выходить на смену - просто подменял товарища.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Цей "суддя" - грица юрій іванович. - звичайна проститутка як і всі судді франківського господарського суду.

Я був на "суді" у цього "судді", тоді він продався депутату ткачу і тодішньому начальнику франківської міліції - струку.

Так шо тепер вони йому допоможуть, буде "судити" далі.

А Матуляк-цей дядько шо на відео говорить-це заступник голови "суду", він також брав участь у тому продажному розгляді справи (грица - був головуючим), але потім чомусь його замінили іншим так званим "суддею". Може він не захотів продаватися ткачу і струку -не знаю...але як би був справжній суддя, то би не просто відмовися від справи...а так - проститутка такий як і грица
Іван 13.08.2011, 10:49 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.