Напомнить пароль | Регистрация
вторник, 30 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В вагоне столичного метро мужчина разделся и приставал к девушке

14 февраля 2012, 15:42
Дата эфира/события: вторник, 14 февраля 15:42

Извращение - в столичной подземке: в вагоне метро мужчина стал оголяться перед девушкой, а затем - приставать к ней. Это сняли камеры наблюдения. Тянет ли такое поведение на попытку изнасилования - сейчас решает прокуратура.

Зеленая ветка столичной подземки. Станция "Красный хутор" - конечная. В направлении "Сырца" отправляется поезд. В одном из вагонов только два человека - мужчина и молодая женщина. Беды ничего не предвещало. Вдруг представитель сильного пола перед дамой обнажает все свои прелести. Девушку хотя картина и шокировала, но она не растерялась. Побежала к кнопке связи с машинистом. Ее просьбу о помощи приняли. Впрочем, до следующей станции еще около минуты ехать. Мужчину же только разозлило, что барышня сопротивляется. От демонстрации перешел к действиям. Стал об нее тереться. Затем ударил девушку. Наконец, оставил жертву в покое. Но тут поезд прибыл на станцию ​​"Бориспольская", где извращенца уже ждали милиционеры.

Наталья Керницкий, помощник руководителя ЛУ милиции метрополитена г. Киева:

- Вона вказала на чоловіка, його затримали, доставили в кімнату міліції, з ним була проведена бесіда. На запитання, чому він такі дії вчиняв, він не міг відповісти: тому що був напідпитку.

Мужчине на вид лет 25-30 лет, сам из Ивано-Франковска. За совершенное не под стражей, поскольку действия его пока квалифицируют как разбой.

Наталья Керницкий, помощник руководителя ЛУ милиции метрополитена г. Киева:

- Проведена дослідча перевірка, матеріали передані до прокуратури для прийняття рішення. Його дії кваліфікуються як хуліганство.

Уже в прокуратуре будут решать, была ли это попытка изнасилования. А пока же правоохранители констатируют: пострадавшая девушка действовала правильно, и только поэтому извращенца задержали.

Наталья Керницкий, помощник руководителя ЛУ милиции метрополитена г. Киева:

- Дівчина встигла натиснути кнопку "связь с машинистом". Це був плюс в її діях.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Ми особисто звертаємося до потерпілої з проханням повторно написати заяву й подати позов про зґвалтування. Зі свого боку ми пропонуємо Вам юридичну та інформаційну підтримку, а також гарантуємо конфіденційність. Своїми діями ґвалтівник принизив не тільки Вас – він принизив усіх нас, жінок, які щодня сідають у метро, не підозрюючи про загрозу публічної наруги. Ваш випадок яскраво показує: на сьогоднішній день в Україні відсутні механізми захисту жінки від чоловічого насильства . Але ми впевнені, що ця ситуація не є безвихідною, ми можемо досягнути справедливості спільними зусиллями. Ми розуміємо, що про такі справи нелегко говорити, але на Вашому боці – залізні докази, Закон та ми, громадські діячки, представниці численних організацій, що захищають права жінок. Нагадуємо також, що на Вашу вимогу судовий процес може проводитися закрито. Просимо Вас звернутися за тел.+38 (093) 553 61 09 або e-mail: [email protected], http://ofenzyva.wordpress.com

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.