Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Женщину задушили, а потом подожгли в Ровно

24 августа 2012, 01:01
Дата эфира/события: пятница, 24 августа 01:01

В Ровно жестоко убили бизнес-вумен. Тело нашли МЧСовцы, которых вызвали на пожар. Сначала спасатели думали, что женщина погибла от угара, но милицейские эксперты выяснили - ее задушили, а потом подожгли дом. Совершили преступление в день рождения жертвы.

Пламя на дворе этой усадьбы заметили соседи. Огонь бушевал на мансарде. Люди позвонили МЧСовцам.

Николай Прокопчук, руководитель отдела ТУ МЧС в Ровенской области:

- На місце події відразу виїхали три пожежні автоцистерни. В цій літній кухні швидко ліквідували загоряння, але практично всередині палало полум'я. На рештках згарища було виявлено тіло жінки 1948 року народження. Це мати власника цього житлового будинку.

Хозяина дома не было. Как впоследствии выяснили правоохранители - он вместе с семьей отдыхал. Когда эксперты осмотрели тело погибшей, пришли к выводу - женщина погибла не из-за пожара.

Василий Лазутко, руководитель УМВД Украины в Ровенской области:

- Після розтину стала відома причини смерті - удушення (механічна асфіксія). Окрім того, під час огляду місця події було встановлено, що з двору потерпілих зник легковий автомобіль загиблої, який за декілька годин був виявлений в одному із мікрорайонів Рівного.

Машину тоже пытались сжечь. Известно, что и хозяйка, и ее сын - предприниматели. Поэтому в милиции предполагают, что женщину убили из-за бизнеса. Но есть и другие версии преступления.

Василий Лазутко, руководитель УМВД Украины в Ровенской области:

- В першу чергу вивчаємо зв'язки потерпілої, її сина, вивчаємо спосіб життя потерпілої. Вивчаємо також зв'язки по місцю роботи, адже як мати, так і син займались підприємницькою діяльністю. Відпрацьовуємо місце виявлення автомобіля та прилеглу територію. Працюємо як і з сусідами по місцю проживання потерпілої, а це Рівненський район, так і по місцю проживання сина.

По факту умышленного убийства в милиции возбудили уголовное дело. Известно, что женщину убили в день ее рождения.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Задушили скоріше всього злодії які прийшли грабувати будинок які добре знали що господар на відпочинку та потрапили на матір яка звичайно їх знала
Андре 05.09.2012, 09:14 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.