Напомнить пароль | Регистрация
воскресенье, 12 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

На Киевщине пожар осиротил девочку

20 ноября 2012, 22:56
Дата эфира/события: вторник, 20 ноября 22:56

Жуткий пожар унес две жизни на Киевщине. В двухэтажном доме в селе Лютеж вспыхнуло вечером. Две женщины - мать и дочь - погибли. А двенадцатилетнюю девочку спас сосед: мужчина сумел вырвать решетку на окне и извлечь малышку.

Марина Борисполец, корреспондент:

- Пожежа тут сталася білизько сімнадцятої години. Мешканці цього будинку спати ще не мали. Але все ж таки двом жінккам врятуватися не вдалося. Як так вийшло - поки що невідомо.

Соседи говорят: заметили пожар, когда пламя охватило почти весь дом. Густой черный дым было видно издалека.

Василий, житель с. Лютеж:

- Там же ж вагонка і якісь утеплителі були, а под вагонкою була проводка, ну, замиканіє, воно тліло, там рубероїд ще був, бо говорять - чорний-чорний дим.

Люди вызвали пожарных и сами побежали к дому. Одним из первых появился и 35-летний Александр - сын Любови Семеновны. Он увидел - внутри есть живые.

Любовь Семеновна, жительница с. Лютеж:

- Побачив дєвочку у вікні, там справа, в тому, що решотки були неї на вікнах і на дверях, то він побачив, що дитина в вікно, 12 років дєвочка, то він вже, сила яка вже явилась, то він вирвав решітку.

Мужчина вытащил через окно напуганную девочку. Двенадцатилетняя Виктория о пожаре почти ничего не помнит.

Любовь Семеновна, жительница с. Лютеж:

- Почули, шо дим, а вони як відкрили двері з кухні, то побачила, каже, я вже памятаю, що бабушка була вся в вогні, а бабушка Таня також ввійшла і впала.

В огне ребенок потерял бабушку и прабабушку, которые ее воспитывали. Сосед, который вытащил девочку, говорит - спасти старших было уже невозможно.

Игорь, свидетель:

- Висока температура була, туди даже пожарніки не могли доступитися зразу, хоча коли вони зразу виламали двери, но там такий вогонь був, що навіть у своєму обладнанні не могли туди зайти.

Игорь Бурлака, сотрудник ГТУ МЧС в Киевской области:

- Під час гасіння пожежі було виявлено два тіла, жінки, одна 1937 року народження, а одна 1963 року народження, було врятовано дівчинку 2000 року народження, яка була одразу направлена до районної лікарні міста Вишгород.

Теперь правоохранители выясняют не только причины пожара, но и почему женщины не сумели выбраться из дома.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.