Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Славянске исчез журналист с Волыни

29 апреля 2014, 00:01
Дата эфира/события: вторник, 29 апреля 00:01

На Донетчине исчез волынский журналист Сергей Шаповал. Об этом сообщили его родственники. Последний раз мужчина выходил на связь 26 апреля и сообщил, что с ним все в порядке. Более телефон Сергея Шаповала не отвечал.

Он не хотел быть в стороне от событий на Востоке Украины и поехал освещать их непосредственно оттуда. Вскоре позвонил из Донецка и сказал - вскоре вернется.

Наталья Пахайчук, жена пропавшего журналиста:

- Переконалися, що він може бути в руках терористичних груп. Чому ми так стали думати? Ми спочатку думали, що він справді сів на поїзд і зв'язок пропав, можливо, він не чує, оскільки в транспорті і т.д. Але коли він через добу взагалі не виходить ні на який зв'язок - ми зрозуміли, що це вже все, треба шукати.

В тот же вечер Сергей позвонил и сестре - журналистке, которая живет и работает в столице.

Наталья Пахайчук, жена пропавшего журналиста:

- Сказав, що він перебуває із сепаратистами, що вони знають, що він журналіст з Волині і що його шукають, що його вони самі запросили висвітлювати їх діяльність і про те, що все добре. Але коли Катя запропонувала, що давай вже повертайся, ми тебе всі шукаємо, він сказав - я не можу зараз так просто звідси виїхати.

Из соцсетей родные узнали, что Сергей - в Славянске. Сразу же обратились к киевским и волынским правоохранителям.

Александр Карпук, руководитель следственного отдела Луцкого ГО милиции:

- Кримінальне відразу після заяви було внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 ККУ - це умисне вбивство з додатковою кваліфікацією "безвісти зниклий", вирішується питання про передачу даного провадження за підслідністю, тому що місце скоєння кримінального правопорушення на території Донецької області.

Между тем близкие пропавшего пытаются проводить поиски самостоятельно. Что Сергей - заложник, не сомневаются.

Наталья Пахайчук, жена пропавшего журналиста:

- Ми знайшли навіть інформацію про те, що його немає в полоні, там, де всіх полонених тримають - ОБСЄ і так далі.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.