Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 19 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

На Ровенщине пьяная семейная ссора закончилась убийством

10 июня 2014, 23:21
Дата эфира/события: вторник, 10 июня 23:21

Зарезала мужа, когда рядом спал ребенок. Кровавая трагедия произошла в поселке Квасилове на Ровенщине. Во время ссоры и жена, и муж были нетрезвы. По версии правоохранителей, женщина оборонялась.

Алла часто вызывала правоохранителей унимать мужа. Позвонила и в тот вечер. Но когда наряд прибыл, хозяин уже был мертв. В милиции говорят: жена оборонялась.

Мария Юстицкая, помощник руководителя Ровенского РО милиции:

- Поклавши дитину спати, вона замкнула двері. В цей момент в двері почав стукати чоловік, 34-річний Петро, який уже з самого ранку був напідпитку. Жінка злякалася, що під час чергової сімейної сварки він знову буде спричиняти їй тілесні ушкодження, тому замкнула двері. Але чоловіка це не зупинило і він почав виламувати двері.

Свидетелями семейной ссоры стали соседи.

Надежда, соседка:

- Стукав в двері, що Алла, відкрий.

- А в котрій то годині було?

- Десь одинадцята. Ну вони часто… То вроді би разом і все нормально. Вони часто ці двері пошкоджували. Один день вибивають, другий вставляють.

На этот раз супружеская схватка завершилась фатально. Скорую к порезанному отцу, рассказывают соседи, вызвал 16-летний сын - он как раз вернулся домой. В комнате же спала двухлетняя дочь. Сейчас дети у бабушки.

Надежда, соседка:

- Жалко, що одного, що другого. Через те, що молоді. І він пропав, і вона. А дітки? А дітки?

Трагедии было не избежать, утверждают соседи. Петра они видели пьяным только утром. Алла же, вернувшись со дня рождения сестры, еще заходила за бутылкой в ​​магазин.

Наталья, соседка:

- Ну билися вони, билися, пили. Але він такий більш спокійний.

- А вона?

- Вона як вип'є, то була. Як всі люди п'яні, неадекватні.

Мария Юстицкая, помощник руководителя Ровенского РО милиции:

- Жінка стверджує при допитах, що сімейні сварки в сім'ї відбувались часто, нерідко із побиттям дружини. Чоловік зловживав спиртними напоями, протягом року притягувався до адміністративної відповідальності. В минулому також перебував на обліку в Рівненському райвідділі як особа, що є сімейним дебоширом. Проте жінка в момент скоєння правопорушення теж була напідпитку.

Женщину задержали, ей инкриминируют умышленное убийство. Наказание за это преступление - от семи до пятнадцати лет лишения свободы.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.