Напомнить пароль | Регистрация
понедельник, 7 октября 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Телефонная афера на Житомирщине

24 сентября 2014, 21:37
Дата эфира/события: среда, 24 сентября 21:37

Внимание, телефонные мошенники! На Житомирщине двое приятелей, один из которых сидит в тюрьме, выманивали у доверчивых людей деньги за спасение родных. Схема - не новая.

Шестидесятидвухлетняя житомирчанка Нина Станиславовна дома была одна, когда ей позвонил неизвестный. Мужчина назвал женщину по имени и отчеству и сообщил, что ее сын сбил человека, который от травм может умереть.

Нина Станиславовна, пострадавшая:

- Я була, звичайно, в шоці, кажу: А де мій син? - Ми зараз дамо йому трубочку. Дали трубочку йому, ну, голос, звичайно, не був схожий на мого сина. Но я думала, що він в такому шоковому стані, і тому його голос трошки змінений, він каже: Мама, так, це все правда. І якщо можеш, чимось допоможи.

Затем телефон взял другой человек и сообщил матери: спасение сына будет стоить 500 долларов. Женщина быстро собрала все свои сбережения и даже не подумала позвонить ребенку, чтобы все выяснить. Ее встретили вблизи ГАИ.

Нина Станиславовна, пострадавшая:

- Проводить мене до самого ГАІ, но тільки не проводить до дверей, а от там є той проміжок, відстань, спиняється і каже: Ви йдіть, він зараз вас чекає. Я захожу в приміщення, черговому кажу, що я до Сергія Анатолійовича, він каже: У нас немає такого співробітника. Я кажу: Ну як? Мені назначили приїхати. Він каже: Хто? І я зразу зрозуміла, що мене… просто, зі мною так поступили.

Таких телефонных афер на Житомирщине за последний год зафиксировано несколько десятков, говорят правоохранители. И вот наконец милиционерам удалось напасть на след мошенников.

Владимир Остапчук, руководитель Житомирского ГО милиции:

- Один із осіб перебуває, на даний час відбуває покарання. А один являється жителем міста Житомира, який об'їжджав громадян міста Житомира і забирав у них певні суми коштів. На даний час він затриманий, зізнався у скоєнні понад 20 злочинів. Злочин підтверджується зібраними по справі і показами, і впізнаннями, і вилучені мобільні телефони, мобільні картки, з яких вони телефонували і зверталися до громадян.

Правоохранители в который раз просят людей быть бдительными и не спешить выполнять условия телефонных аферистов. Призывают сразу обращаться в милицию.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.