Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 10 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Виннице тушили пожар в больнице

3 июля 2015, 00:13
Дата эфира/события: пятница, 3 июля 00:13

Этот день Лидия будет помнить еще долго. Женщина рассказывает: проблемы со здоровьем - это ничто против стресса, который получила во время пожара. Женщина даже не сразу поняла, что происходит.

Лидия, пациентка:

- Під нашим вікном часні дома, там де наші вікна виходять. З самого ранку дим, але там же ж люди живуть, та й думали, шось палять.

Когда пациентам сообщили, что пылает больница, они начали собирать самое ценное и выбегать на улицу. Но выйти на собственных ногах смогли не все. Очаг пожара был над травматологией, поэтому лежачих пациентов выносили медики и спасатели.

- Ну кого на колясках, хто міг - коляски свободні, на колясках, а хто не міг - того на стула і так і зносили…

Эвакуировали полторы сотни человек. Ни пациенты, ни персонал не пострадали. Чтобы начать тушить пламя, спасатели обесточили район, но реанимацию подсоединили к аварийному питания от генераторов. Одолели пожар за 10 минут, но пламя успело повредить часть травматологического отделения. Поэтому некоторых больных придется отвезти в другие больницы.

Андрей Рева, заместитель Винницкого городского головы:

- Найбільш тяжких хворих травматологічних забере обласна лікарня  ім. М.Пирогова, усіх інших поки що розміщено тут. Хоча поки що приймається рішення про перенаплавлення цих хворих в інші міські лікарні.

Почему вспыхнула больница, пока сказать не могут.

Руслан Шевчук, руководитель ГУ госслужбы по чрезвычайным ситуациям в Винницкой области:

- Причина попередня невідома. Тому що зараз це має встановити наша лабораторія, яка спеціально для цього предназначена.

А пока спасатели выясняют причину огненного бедствия, медики подсчитывают ущерб, нанесенный пожаром.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Жителі села Четвертинівка Тростянецького району, що на Вінниччині, розпочали акцію протесту проти будівництва на території їхнього села майданчиків для зберігання курячого посліду, очисних споруд та будівель для вирощування курчат-бройлерів підприємством "Вінницька птахофабрика". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу обласної ради.

Сьогодні, 3 листопада, о 6:00 четвертинівчани перекрили усі під'їзні дороги до села. Мешканці територіальної громади вважають, що це будівництво загрожує екологічною катастрофою їхньому селу.

"Четвертинівку планується перетворити на центр козацької слави Вінниччини. Передбачається, що сама Четвертинівка має зайняти достойне місце в туристичному сегменті області. Ці обставини абсолютно роблять неприйнятним будівництво курників другої черги на землях Четвертинівської сільської ради", – йдеться у зверненні жителів села до голови облради Сергія Свитка.

Нагадаємо, що саме під Четвертинівкою у 1652 році відбулась славетна Батозька битва між українськими козацькими військами на чолі з Богданом Хмельницьким та польсько-шляхетськими загарбниками, яка стала переможною для українського народу. Цьогоріч Вінницька облрада прийняла рішення про створення в Четвертинівці філії Вінницького обласного краєзнавчого музею "Битва під Батогом".
Інна 03.11.2015, 11:19 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.