Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 18 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Педагогический скандал из-за издевательства над первоклассниками в Киеве

27 января 2016, 22:27
Дата эфира/события: среда, 27 января 22:27

Удариться головой о доску - вот такие советы первоклассникам давала столичная учительница, которая была у них классным руководителем. Из-за поведения педагога в школе №15 развернулся громкий скандал. Какая судьба ждет учительницу и почему одни родители требуют ее увольнения, а другие - заступаются?

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Вчителька, ясно сказала, якщо хочеш зробити щось погане, то стукнись головою об дошку. Вона його не била , не обзиваля. Вона дала рекомендацію. Ця рекомендація для дитини діє як "холодний душ" і дитина вже наступні пів уроку чує матеріал, поводиться як слід. Зверніть усі увагу, як дитинка дає інтервю журналістам. Навіть двох хвилин посидіти рівно не може, а вчительці треба щей чогось навчити. Дивна в нас країна. Діти мають право, а вчитель -ні. Їх сидить 32, і всіх треба навчити. Є діти які розуміють як себе треба поводити в школі, до когось можна говорити лагідно, а до когось треба і строгіше. Батьків теж багато , які підтримують вчительку. Найкраще зараз провести розслідування, розпитати попередніх випускників і наказати дійсно виних (думаю батьків)
Людмила. 28.01.2016, 07:55 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.