Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 3 мая 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

В Донецкой области простились с 6-летней Алиной Васютиной

29 июня 2017, 21:11
Дата эфира/события: четверг, 29 июня 21:11

Напомним, девочку изнасиловали и перед смертью жестоко пытали. Признания убийцы просто поражают. Копы задержали изверга в течение часа после того, как нашли тело замученной девочки.

Мужчине уже сообщили о подозрении в совершении тяжкого преступления - изнасиловании несовершеннолетней и убийстве. Остаток жизни 33-летний изверг может провести за решеткой.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
В цей жах просто не сила повірити,та й уявити важко і бляче.Серце розривається від того що пережила таке знущання маленька дитина,ангелятко.Вона напевно навіть не розуміла що і чому і за що з нею відбувається.Звідки ж беруться такі нелюди?Невже це ми іх народжуємо?То нехай іх Бог ще з утроби забирає в пекло!!!А батьки,хіба ж вас можна назвати батьками,не можу стримати сліз,куди ви диветесь?Нащо ви народжуєте ?Не хочете виховувати дітей краще не розмножуйтеся,тоді ніхто вам не буде мішати пити бузпробудно.А соц служби,для чого вони ,якщо наші закони і влада настільки дурні що нічого не варті?Бездіяльні!!!Лише одне зігріває душу,що ця дитинка напевно вже в раю,і не памятає тих страшних мук.Вічная память!
Наталія 30.06.2017, 00:33 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.