Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 27 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Ожесточенную войну с родной бабушкой устроила женщина в Винницкой области

15 августа 2018, 22:24
Дата эфира/события: среда, 15 августа 22:24

Ожесточенную войну с родной бабушкой устроила женщина в Винницкой области. В селе Козятине внучка не дает покоя пенсионерке.

82-летняя старушка говорит, что ее бьют и буквально выживают из дома. За постоянными скандалами длительное время наблюдали соседи и решили спасать женщину от внучки.

 

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Онука гидка,бездушна особа,її навіть жінкою назвати не можна.Ще й огризається:"Це моє"! Коли бабу підмовляла переписати на правнучку хату,то цілувала і золоті гори обіцяла,а насправді ти не онука-ти падлюка!
Подивилася сюжет-ЖАХ! Велика просьба до сусідів,до правоохоронних органів ,допоможіть бабусі анулювати дарчу і висилити гадів з квартири. Добра,любляча бабуся даруючи правнучці своє помешкання сподівалася,що її доглянуть в любові і в пошані,а виявилося,що рідні люди стали для неї гірше ворогів. Жаль стареньку,що так потерпає від приниження,а ці так би мовити"онучці" хочу сказати:"Бог не буде до кожного спускатися з неба і бити палецею,але він воздасть тобі за це знущання над бабусею так,що мало не покажеться".

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.