Напомнить пароль | Регистрация
четверг, 25 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Во Львовском лицее отец четвероклассника требует уволить учительницу

7 ноября 2018, 22:18
Дата эфира/события: среда, 7 ноября 22:18

Во Львовском лицее отец четвероклассника требует уволить учительницу. А все потому, что она занимается травлей ребенка. На уроке женщина при всех детях заявила мальчику, что он не поедет на экскурсию с классом, потому что в дороге его тошнит, и он рвет.

Именно из-за таких высказываний родители хотят, чтобы учительница ушла из школы.

 

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Якщо дитину й справді нудить, то хто за неї має відповідати? А решта учнів? Ми так пропустили екскурсію в музеї і по місту екскурсія була не пішки, а з вікна автобуса. Дівчині стало погано, учитель і медсестра (одна з мам) мусили надавати допомогу. Я та ще одна мама наглядала за іншими учнями, а потім усю дорогу діти обурювалися, що заплатили за поїздку, а нічого із запланованого не побачили. А потім ще батьків ци дітей висловлювали своє невдоволення організацією поїздки. До речі, батьки тої дівчинки навіть таблеток чи льодяників від укачування не дали дитині. Не захищаю вчителя, але і відповідати за таку дитину я б знову не хотіла. Мені своїх вистачало
Ку-ку 10.11.2018, 20:26 ответить
Ну так як їй бути? Може дійсно його захитує? Є люди які й одну зупинку без блюватіння не можуть проїхати? Батьки зовсім глузд втратили - усюди їх дітей утискають!

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.