Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 26 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Женщину, убившую 12-летнюю дочь топором, признали невменяемой

14 февраля 2019, 21:00
Дата эфира/события: четверг, 14 февраля 21:00

В Кропивницком женщину, которая убила свою 12-летнюю дочь, а затем выбросила ее тело как мусор - признали невменяемой. Страшная расправа над ребенком произошла чуть больше года назад.

Тогда мать более 30 раз ударила девочку кухонным топором по голове. А сейчас на заседании заплакала, когда судьи зачитывали приговор.

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Це зветься - демагогія псевдонаукових філософів. Неосудна - це коли вбила ненароком. Усе інше - осудне. І не треба прикидатися дуркою. Бо якщо неосудна, чого понесла у смітник, як воно й треба, а не зробила щось інше, незрозуміле? Злочинець має бути покараним незважаючи на стан. Це і є принцип невідворотності покарання. О це є правільна філософія. Суддів під суд треба самих, а адвокатів, яки завжди використовують брехню на суді, у тюрьму за такий злочинний результат і рішення.
Yevgeniy 16.02.2019, 11:42 ответить

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.