Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Чим дивуватиме глядачів дев'ятий сезон серіалу "CSI - Лас-Вегас"

16 жовтня 2009, 12:48

Будь-яких крадіїв чи то вбивць викриють криміналісти з підрозділу "CSI - Лас-Вегас". Купуйте горішки або поп-корн і вмощуйтеся зручніше на диванах. На НТН - прем'єра нового, дев'ятого сезону супер-серіалу. Щоб не пропонувати вам кота в мішку, першу серію продегустував Борис Сачалко.

У новий сезон без звичних облич. Так подумали собі CSI-ївські творці й одного з головних героїв убили.

Хто міг здійняти руку на одного з головних героїв? Щоб знайти вбивцю – полісмени обнишпорили все довкола.

Навіщо криміналістам книжки читати, якщо такі фільми є? Не стрічка – а просто енциклопедія. Найновіші методі розшуку злочинця – тут.

Не поліційний відділок, а суцільний комп’ютерний світ. Якби в Шерлока Холмса було таке обладнання, справи він розкривав би за годину-дві. Герої ж фільму інколи й самі губляться – де віртуальна, а де життєва реальність.

Міліціянтам дивитися обов’язково. Не тільки про технологічні новинки можна дізнатися, а й давні моральні цінності згадати.

За своїх – помстяться! Убивцю головного персонажа останніх кількох десятків серій CSI-ївські полісмени викриють уже в першій серії.

Не проґавте - по буднях о 22:00!

Борис Сачалко, НТН.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.