Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Резервісти" стають до строю в березні

28 лютого 2012, 15:23

11 березня о 14:00 на каналі НТН стартує реаліті-шоу про справжніх чоловіків "Резервісти". Вони не боротимуться між собою, не змагатимуться за приз і не виганятимуть один одного. Навпаки, за 8 днів у армії вони мають стати справжньою КОМАНДОЮ і перемогти, в першу чергу, себе.

Через двадцять років після закінчення строкової служби теперішні комерційний директор, композитор, мебельник, мандрівник, ремонтник елітних авто, безробітний, приватний підприємець, інструктор гри на гітарі повертаються  в армію. У діючу військову частину, у справжню казарму, під командування реальних командирів. І за кожним їх рухом цілодобово стежать відеокамери.

Один з авторів ідеї проекту "Резервісти", директор з виробництва телеканалу НТН Олександр Мельничук підкреслює, що в програмі все справжнє: "Ми не влаштовували ані штучних випробувань, ані підставних конфліктів, усе так, як має відбуватися в звичайному бойовому підрозділі. Єдина відмінність - резервіст може у будь-яку хвилину за власним бажанням повернутися до цивільного життя. Для цього потрібно лише подзвонити перед камерами дружині або сину - та пояснити причину своєї слабкості".

У цьому проекті ви побачите справжню армію та справжніх чоловіків.

"Ми хотіли показати теперішній молоді орієнтир для наслідування. Саме так має виглядати справжній чоловік: бути готовим захистити свою Батьківщину будь-якої хвилини, для чого ще з дитинства має займатися спортом, володіти зброєю, вміти орієнтуватися на місцевості. Хлопці повинні гратися у машинки і "Козаків-розбійників", а дівчата – у ляльки. І це - правильно", - зазначає генеральний продюсер телеканалу НТН Гліб Корнілов.

Учасники пройшли суворий кастинг і до "призиву" в резервісти не були знайомі між собою. Обов'язковою умовою участі була служба у армії. І серед наших учасників є: чоловік, який служив у спецназі в Афганістані, радист, ракетник, військовий водій, і ,навіть, стройбатівець.

"Резервісти спочатку сприйняли участь в шоу  - як велику пригоду, та можливість вирватися на якийсь час із  рутини повсякденного життя. Подальші 8 днів справжньої армії показали, як вони помилялися", - розповідає режисер-постановник проекту Євген Степаненко.

"Резервісти" – стали місцем, де гартується характер, повертається сила м'язам і відчуття чоловічої дружби й взаємодопомоги. Де згадуються якості, що роблять чоловіка чоловіком.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.