Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Керівником Дирекції промо і PR телеканалу НТН стала Катерина Дудкіна

9 серпня 2012, 12:05
Керівником Дирекції промо і PR телеканалу НТН стала Катерина Дудкіна

U.A. Inter Media Group Limited повідомляє про нове призначення.

Керівником Дирекції промо і PR "Телестудії" Служба інформації "(телеканал НТН) стала Катерина Дудкіна.

"Я дуже рада можливості приєднатися до команди професіоналів НТН і всієї групи ІНТЕР. Сподіваюся, що мій значний досвід в комунікаціях сприятиме розвитку каналу і залученню нової аудиторії. Наші глядачі - найцінніше для нас, тому ми будемо робити все можливе, щоб і далі дивитися НТН було цікаво і захоплююче".

Досьє

Катерина Дудкіна: 15 років досвіду в PR і стратегічних комунікаціях.

Розробка і реалізація PR стратегій в різних сегментах ринку: B2B, B2C, політичні проекти, кризові комунікації. Розробка і реалізація аудиту бренду, стратегій розвитку. Великий досвід в розробці та координації рекламних проектів.

Досвід роботи: останні 4 роки в громадських комунікаціях в рамках співпраці з Фондом Ріната Ахметова "Розвиток України" та Всеукраїнською мережею ЛЖВ. Керувала проектами в рамках роботи в одному з найбільших локальних PR-агентств PRT Communications. Керувала департаментом зовнішніх зв'язків Європейського інституту інтеграції та розвитку Дмитра Видріна.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.