Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Відкриваємо новий сезон програми "Правда життя"

10 серпня 2012, 15:08
Відкриваємо новий сезон програми "Правда життя"

Тарас Гончар, продюсер програми "Правда життя", поділився з нами планами на новий сезон і розповів, про що буде йти мова в найближчих випусках.

13 серпня - програма "У пошуках велетня". Якщо ви роздумуєте зайнятися підводною рибалкою, вам просто необхідно подивитися цей випуск. Ви побачите захоплююче відео підводного полювання на сомів, ми розповімо про небезпеки, які підстерігають нирців. Також ви дізнаєтеся, як правильно підібрати гідрокостюм і рушницю, про норму вилову риби, про правила риболовлі, про різницю між браконьєром і підводним мисливцем, а також - про сам процес полювання і про те, який це кайф, зі слів самих мисливців.

20 серпня - "Дитячі забави". Дитяча жорстокість. У чому причина? Моторошні історії дітей, які отримали душевні травми і готові жорстоко бити кого завгодно. Звірячі вбивства, скоєні дітьми - їх стає все більше. Найчастіше до таких вчинків підштовхують самі батьки.

28 серпня - "Самосуд". Коли правосуддя куплено, у багатьох зневірених опускаються руки, але деякі люди самі влаштовують розправи над убивцями і гвалтівниками, над тими, від кого постраждали їхні близькі.

Не пропустіть, "Правда життя", щопонеділка о 18.30 з 13 серпня.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.