Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Ведучі НТН відвідали урочисте відкриття фестивалю OUTLOOK World Culture

11 липня 2014, 16:31
Ведучі НТН відвідали урочисте відкриття фестивалю OUTLOOK World Culture

10 липня 2014 відбувся перший щорічний фестиваль OUTLOOK World Culture та урочисте відкриття інтернет-видання про світ THEOUTLOOK.COM.UA, на яке були запрошені ведучіі головної новинної програми телеканалу - "Свідок" - Катерина Махонич та Катерина Булатова.

theoutlook.com.ua - це міжнародне тримовне інтернет-видання про світ і для світу, в якому висвітлюються культурні, дипломатичні та соціальні події різних куточків нашої планети і України.

Урочиста церемонія відкриття розпочалась з виступу головного редактора - Карякіної Дар'ї. У програмі вечора була представлена ​​виставка національних костюмів, дегустація кухонь і традиційних напоїв світу, яскраві танцювальні номери від Італії, Білорусі, країн Африки (ПАР, Нігерія), країн Арабського світу (Кувейт, Палестина, Саудівська Аравія, Сирія, Ліван). Також були презентації країн світу, які включали традиційні частування (Мексика, Ірак, Грузія, Греція, Бразилія).

У кількох точках фестивалю працювали унікальні фотоколи, які дозволяли всім охочим на кілька хвилин перенестися в Нідерланди або Туркменістан. Художник, який створював зворушливі картини в шаржовій манері, запрошував усіх відчути дух паризького Монмартра.

"Вчора був дуже пізнавальний вечір! Національні костюми, страви, танці різних народів світу гармонійно сплелися в одному заході. Саме так, у моєму розумінні, виглядає дружба народів! Хотілося б, щоб подібних вечорів було більше. Адже це не тільки обмін досвідом і знаннями, але і така важлива зараз підтримка для України!" - коментує Катерина Булатова.

"Такі заходи - прекрасна можливість познайомитися з культурами інших країн, показати особливості своєї! Всі ми знаємо, що дружба починається зі знайомства! Впевнена, це посприяє зміцненню дипломатичних відносин України з учасниками фестивалю!" - коментує Катерина Махонич.

OUTLOOK World Culture Festival - це перший великий захід, організований інтернет-виданням про світ theoutlook.com.ua. Протягом року OUTLOOK організовуватиме дні національних культур країн, з якими Україна має дипломатичні відносини, а також тематичні кінопокази, міжкультурні майстер-класи та тренінги, арт-діалоги, зустрічі з цікавими особистостями, благодійні проекти.

Один раз на рік проходитиме фестиваль OUTLOOK World Сulture Festival, як підсумкова подія діяльності проекту за весь рік.

OUTLOOK - це міжнародний проект про світ і для світу, а також перший дискусійний простір, у якому обговорюються дипломатичні, культурні та соціальні події.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.