Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Новорічні традиції беззмінного ведучого програми гострих новин "Свідок" на телеканалі НТН Олександра Бондарчука

30 грудня 2014, 12:46
Новорічні традиції беззмінного ведучого програми гострих новин "Свідок" на телеканалі НТН Олександра Бондарчука

Сашо, що для тебе означає Новий рік? Можеш пригадати найяскравіше новорічне дитяче враження?

Новий рік - це, насамперед, свято дитинства. Особливо святковим є його очікування. Ми завжди з батьком прикрашали ялинку, мама готувала фірмову фаршировану рибу. По всьому будинку - запах мандарин... Мені було років 12, коли під Новий рік випала величезна кількість снігу! Вище коліна! Він просто "лопатами" падав і падав... Водопроводу в будинку у нас не було, а я вже щосили допомагав батькам. Тому мене відправили в похід - за водою до колодязя, який був метрів 30 від дому. Ось це була пригода! Я з величезними зусиллями тоді пробився до колодязя, але коли приніс воду, відчував себе справжнім добувачем і переможцем!

Який новорічний подарунок запам'ятався найбільше? Може, стане в нагоді нашим читачам ідея!

У мене два такі подарунки, і обидва - від дружини! Перший - це народження сина в грудні, практично під Новий рік. Другий - освячене золоте кільце, де написано: "Господи, спаси і сохрани". Я його завжди ношу, це мій "оберіг". Коханій дружині і близьким завжди дарую те, що їм хочеться, тому що люблю, щоб подарунок був до місця і по-справжньому бажаним. Я дуже люблю дарувати подарунки, особливо коли народився син. Завжди дуже хочеться його здивувати. І хоча моєму синові вже 6 років, з кожним роком його здивувати все складніше... Але я стараюся! А друзів, вважаю, потрібно вітати з гумором. Бо якщо купувати гарні подарунки - можна відразу машину продавати :) Смішний колаж зробити і наклеїти на пляшку улюбленого напою, наприклад. Оригінальність цінується завжди! Ну і привід всім разом посміятися!

Як ти вважаєш, чи потрібні новорічні традиції в родині і чи є такі в твоїй родині?

Традицією можна було б назвати, напевно, фаршировану рибу моєї мами на Різдво. А ще ми обов'язково пишемо на папірці своє бажання, спалюємо і випиваємо з келихом шампанського під бій курантів. Ми завжди встигаємо, і бажання збуваються - я перевіряв! Хоча, звичайно, крім написаного бажання я завжди прикладаю якісь зусилля до його втілення в життя. От і всі традиції. Я впевнений, що справжні емоції не можна запланувати, тому все, що у нас відбувається в новорічні свята, як правило, все ж спонтанно. Як би ми не планували, доля завжди вносить свої корективи. Наприклад, недавно ми поверталися з братом від батьків. Слухаємо музику, і там звучить нова пісня нашого друга Петі Чорного, якого ми не бачили вже більше року, напевно. Було годин 11 ночі, і ми йому зателефонували. Буквально через годину ми вже всі дружно співали пісні під гітару! Ми так чудно посиділи! Таке неможливо запланувати!

А як дружина поставилася до настільки несподіваного повороту подій?

З Томою мені дуже пощастило - вона у мене дуже розуміюча. Тому, коли я їй подзвонив, вона сказала: "ОК, тоді я тебе не чекаю і лягаю спати". У нас в сім'ї панує довіра і любов, мені дуже пощастило! Наприклад, вона дуже цінує, що ми з друзями ходимо до лазні у понеділки, щоб вихідні повністю присвячувати сім'ї. Крім того, понеділок - день важкий, а з лазні виходиш - свіженький, життя відразу налагодилося!

Чи допомагає телеведучий Олександр Бондарчук у підготовці новорічного столу?

Обов'язково! До одруження я готував і був упевнений, що готую дуже добре. Але коли моя дівчина (в майбутньому - дружина) пригостила мене сніданком, я зрозумів, що готувати я все ж не вмію. Тому в повсякденному житті практично не готую. Хіба що шашлик - за татовим оригінальним рецептом, на вугіллі. До речі, шашлик у новорічні свята в нашій сім'ї - завжди на столі. 31 грудня я відповідаю за салати (нарізаю), сервіровку столу і спиртне. У нашій родині я є годувальником, дружина рідко ходить по магазинах. У мене є список певних магазинів, де я знаю вже з закритими очима розташування продуктів, тому купую все дуже швидко, навіть до новорічного столу. Список, як правило, складаю вдома сам - у мене гарний почерк :)

А як ти ставишся до охорони природи? Ялинка штучна вдома чи справжня?

Я не можу себе назвати затятим прихильником green peace (грін піс), але ялинка вдома у мене штучна. Шкода мені ялиночку... Вона так довго росла, щоб постояти у мене вдома всього пару тижнів? Не правильно це якось... Прикрашаємо ми штучну красуню всією родиною. При цьому 5-6 кульок ще радянських часів, які мені дісталися від мами, і обов'язково парочку нових іграшок, куплених в цьому році. Іграшки купуємо, як правило, бежевих і золотистих тонів, так як любимо спокійні тони.

Який він - ідеальний Новий рік сім'ї Бондарчуків?

Моя бабуся з Західної України - я завжди проводив там канікули. Тому завжди мріяв зустріти там Новий рік з дружиною, сином, друзями, але якось ніяк не виходить. Тому мрію, що колись ми всі дружно зустрінемо Новий рік в дерев'яному зрубі в горах, навколо якого буде багато-багато снігу, буде горіти камін. Теплий в'язаний светр, рукавиці, на ногах угги... Під куранти ми випиваємо на вулиці шампанське, а на нас падають величезні сніжинки, як тоді - в дитинстві!

І наостанок, що можеш порадити нашим читачам для бадьорості духу після новорічного столу?

Як не дивно, я практично не п'ю. Але знаю точно, що напередодні застілля потрібно випити одну таблетку активованого вугілля на 10 кг ваги. Людина менше п'яніє і менше похмілля. Але якщо перебрав - потрібно похмелитися. Я знайшов цьому навіть наукове пояснення. Коли ми після бурхливого застілля лягаємо спати, печінка виробляє фермент, який переробляє алкоголь. На ранок нам погано, тому що вранці печінка вже його не виробляє. Тому необхідно випити 50 грамів і печінка запускає свою роботу знову. Головне, щоб ці 50 грам не переросли у великі обсяги :)

Ще дуже хороший метод - контрастний душ і вмиватися холодною водою. Це корисно навіть не тільки під час похмілля, але й у випадку, коли виспався і втомився. Якщо не любите контрастний душ (особливо взимку), є чарівна зарядка в ліжку. Ще коли лежиш під ковдрою, ти починаєш потроху скорочувати групи м'язів, починаючи з ніг. Лежати треба розслаблено, ікри напружити 20-30 секунд і розслабити - відразу йде прилив крові. Далі - ноги, живіт і т. д. вище по тілу. Таким чином, кров приливає до всього тіла, ти встаєш бадьорий і без контрактного душа. Займає 2 хвилини, а ефект дуже хороший!

Фотоматеріали

Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.