Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 24 травня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Лауреат премії "Еммі" за спецефекти - "Банши" - в нічному ефірі НТН

14 квітня 2015, 13:21
Лауреат премії "Еммі" за спецефекти - "Банши" - в нічному ефірі НТН

13 квітня з понеділка по четвер о 00.40 НТН починає показ драматичного американського серіалу "Банши" (Banshee). Серіал нагороджений премією "Еммі" за спецефекти, а також відомий своїми відвертими сценами.

"Банши" розповідає історію людини, яка відсиділа у в'язниці 15 років, вийшла на свободу і розшукала свою колишню подругу, яка тепер одружена з прокурором і виховує двох дітей. Не довго думаючи, Лукас Худ (Ентоні Старр) займає місце нового шерифа в маленькому містечку Банши, де живе його "бойова подруга". Так закручується лихий сюжет на тлі бандитських розборок місцевих ділків бізнесу.

Сценарій до серіалу написали Девід Шиклер ("Американський поцілунок") і Джонатан Троппер ("Книга Джо"). Виконавчий продюсер - лауреат "Оскара" Алан Болл ("Краса по-американськи", "Клієнт завжди мертвий", "Справжня кров"). Алан Болл давно зарекомендував себе продюсером досить кінематографічних і ефектних серіалів з високим рейтингом. От і "Банши" вражає саме візуально. Численні екшн сцени, як-то бійки, перестрілки, погоны, вибухи і руйнування виглядають дуже видовищно і круто, а найголовніше, дуже кінематографічно.

У "Банши" багато відвертих сцен. До необхідності знімати штани в кожному епізоді Ентоні Старр ставиться філософськи: "Я намагаюся підтримувати себе у формі і добре виглядати, це першочергово". Бойові мистецтва колись становили більшу і улюблену частину життя Ентоні. Хоча в перший же день зйомок йому наклали 6 швів на губі - не впорався з трюком...

Дивіться з понеділка по четвер о 00.40 серіал "Банші" на НТН. Два сезони по 10 серій.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.