Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - новий ведучий: програму новин "Свідок" вестиме Ігор Пупков

7 вересня 2015, 15:10
На НТН - новий ведучий: програму новин "Свідок" вестиме Ігор Пупков

З понеділка, 7 вересня, у програмі "Свідок" на НТН - новий ведучий Ігор Пупков. Він стане вести вечірні випуски - о 19:00 і о 21:30 по черзі з Олександром Бондарчуком.

"Свідок" - абсолютно новий і інший формат для мене: складний, але життєвий, - коментує своє призначення Ігор Пупков. - Основне завдання - не тільки дати глядачеві реальну інформацію про те, що відбувається. Це розслідування і аналіз того, що передує події, яким може бути його продовження. Я вважаю, що це допоможе багатьом українцям розібратися у власних складних ситуаціях. Або уникнути їх".

Досьє: Народився 18 січня 1983 року в Іллічівську. На телебаченні з 1998 року. З жовтня 2003 працював ведучим "Подробиць", "Інтер", з травня 2007 був ведучим новин на ТРК "Київ". З березня 2009 - ведучий інформаційної програми на телеканалі "СІТІ". До приходу на НТН Ігор Пупков працював на каналі UBR, де з листопада 2013 був ведучим новин в парі з Людмилою Добровольською.

"Свідок" - щоденна програма найрезонансніших новин України та світу. Кореспонденти "Свідка" оперативно відправляються на місця найгучніших подій, ведуть власні журналістські розслідування, що дозволяє їм в найкоротші терміни інформувати телеглядача про події. Найоб'єктивніша, актуальна та цікава інформація - у щоденній програмі новин "Свідок".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.