Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! НТН піднімає "Чорні вітрила"

13 жовтня 2015, 10:43
Прем'єра! НТН піднімає "Чорні вітрила"

У понеділок, 19 жовтня, о 23:50 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра серіалу "Чорні вітрила". Продюсер картини - Майкл Бей, відомий своєю режисерською роботою у "Трансформерах". А режисер "Чорних вітрил" Ніл Маршалл зняв один з найпопулярніших серіалів у світі - "Гру престолів".

Проект "Чорні вітрила" - це крутий сюжет і чудові персонажі: капітан Флінт (Тобі Стівенс), Джон Сільвер (Люк Арнольд), Біллі Бонс (Том Хоппер), Елеонора Гатрі (Ханна Нью), капітан Вейн (Зек МакГоун), Макс (Джессіка Паркер Кеннеді), Міранда Барлоу (Луїза Барнс).

Серіал виходитиме на НТН - понеділок - четвер о 23:50, по одній серії.

Про серіал:

Події сюжету розгортаються за двадцять років до подій, описаних в "Острові скарбів". 1715 рік. Золотий вік піратства. На острові Нью-Провіденс, що раніше був британською колонією, влаштувалися найвідоміші піратські кораблі та їхні капітани. Острів - це свого роду піратська база, яка необхідна їм для поповнення запасів, а також продажу награбованого. Скупкою краденого займається дочка місцевого британського чиновника - Елеонора Гатрі. Одним з найбільш грізних капітанів на острові є капітан Флінт. Він і Елеонора розробляють план з набуття островом незалежності від Британської імперії. Для здійснення планів Флінту необхідно захопити "грошовий корабель" - іспанський галеон Урка-де-Ліма.

Головні герої картини знайомі усім за "Островом скарбів" відомого письменника Роберта Льюїса Стівенсона. Адже "Чорні вітрила" - передісторія книги. Джон Сільвер, Біллі Бонс - молоді і жваві, а грізний капітан Флінт поки не заховав свої скарби. Ось тільки ця історія виключно для дорослих. Справжнє піратське кіно, без пафосної манірності Джека Горобця і гламуру "Піратів Карибського моря". Складні любовні відносини, інтриги, змови, несподівані повороти сюжету, масштабні батальні сцени... Про справжнє життя піратів з усією її суворістю, жорстокістю і азартом дивіться в серіалі "Чорні вітрила" з 19 жовтня, понеділок-четвер, о 23:50 на НТН.

  • Режисери: Стів Бойум, Алік Сахаров, Лукас Еттлін, Ніл Маршалл
  • Продюсери: Майкл Бей, Кріс Саймс, Джонатан Е. Стейнберг, Брайан Фуллер, Ендрю Форм
  • Жанр: драма, пригоди
  • У ролях: Тобі Стівенс, Ханна Нью, Люк Арнольд, Джессіка Паркер Кеннеді, Шон Майкл, Зек МакГоун, Клара Педжет, Хакім Кає-Казім, Том Хоппер, Марк Райан
  • Країна: США, ПАР
  • Рік: 2014

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.