Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра серіалу! Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Пітер МакНікол - у серіалі "CSI: Кіберпростір" на НТН

4 листопада 2015, 13:15

У понеділок, 9 листопада, о 21.30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра серіалу "CSI: Кіберпростір". Це черговий спін-офф серіалу "CSI: Місце злочину". У картині знімалися Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Пітер МакНікол, Чарлі Кунц, Бау Вау, Хейлі Кійоко, а одним із виконавчих продюсерів традиційно виступив Джеррі Брукхаймер.

Серіал йтиме на НТН з понеділка до п'ятниці о 21:30 по дві серії.

Про серіал:

Для створення проекту "CSI: Кіберпростір" автори використали найактуальнішу на сьогодні тему. Сучасні технології зробили наш світ зовсім іншим. Вони все впевненіше входять у кожен дім з метою полегшити життя його господаря. Для нас стали цілком звичними такі речі, як платежі з мобільного телефону, електронні підписи, різноманітні гаджети, щоденні фото в соціальних мережах. Кіберпростір сприяє розвитку бізнесу, особистого спілкування та проведення дозвілля. Але наднові технології, на жаль, можуть зіграти злий жарт зі своїм господарем. Люди все більше залежать від комп'ютерів. Цим і користуються злочинці нового покоління, за якими полюють герої серіалу "CSI: Кіберпростір" онлайн.

Безликі невловимі злочинці одним натисканням клавіші, одним кліком миші, можуть завдати значної шкоди як величезній корпорації, так і звичайним людям. Стерті всі кордони, і зловмисник, перебуваючи на одному кінці планети, може вчинити злочин за тисячі кілометрів від цього місця. Для розкриття таких неординарних злочинів потрібен вельми неординарний детективний талант, такий, як у головної героїні серіалу "CSI: Кіберпростір" - спеціального агента Евері Райан. Працюючи разом з командою професіоналів, Райан викриває кіберзлочинців у реальному світі.

Патрісія Аркетт (Евері Райан), володарка премій "Еммі", "Золотий Глобус", BAFTA, "Оскар"

- Я думаю, що цей серіал змусить багатьох людей добряче задуматися. Чи справді це добре, що ми постійно перебуваємо он-лайн? Чи справді так потрібно, щоб будь-який пристрій мав вбудований WI-FI. Ми так зациклилися на зручності й комфорті, що забуваємо про власну безпеку. Про те, що зловмисник може, навіть перебуваючи в іншій точці світу, отримати про вас будь-яку інформацію, аж до того, коли ви годуєте свою дитину. Це реальність, від якої не сховаєшся і не зробиш вигляд, що нічого не відбувається. Ви будете вражені побаченим!

"CSI: Кіберпростір"

Жанр: трилер, драма, кримінал, детектив

Режисер: Егіл Егілссон, Ерік Ла Салль, Алек Смайт

Виконавчі продюсери: Джеррі Брукхаймер, Керол Мендельсон, Ентоні Е. Зуїкер, Енн Донах'ю, Джонатан Літтман

У ролях: Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Чарлі Кунц, Бау Вау, Хейлі Кійоко, Пітер МакНікол, Тед Денсон, Майкл Ірбі, Анджела Трімбур, МакКенна Грейс

Країна: США

Рік: 2015

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.