Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Банши - 3": шериф-самозванець знову на НТН

19 березня 2016, 18:58

У понеділок, 21 березня, о 23:45 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Банши". Колишній ув'язнений Лукас Худ, який видає себе за шерифа невеликого містечка з дивною назвою Банши, продовжує свою захопливу авантюру. Разом зі своєю давньою подругою Еною (яка змінила своє ім'я на Керрі Хоупвелл), Лукас усіма силами намагається зберегти в таємниці своє кримінальне минуле. Адже старі знайомі регулярно нагадують про нього...

Серіал йтиме на НТН з 21 березня, у будні, о 23:45.

Про серіал:

Головний герой серіалу - Лукас Худ, ще з дитинства дізнався, наскільки суворим може бути життя. Щоб вижити, йому самому довелося бути жорстоким. Природно, що кримінальний шлях, на який став Лукас, привів його на лаву підсудних. Як підсумок всіх його гріхів, Худ отримує 15 років в'язниці.

Коли він виходить на свободу, то вирішує повністю змінити своє життя. Щоб знайти свою кохану Ену, він відправляється в містечко Банши. Але по дорозі Лукас випадково став свідком вбивства новопризначеного шерифа Банши. Худ вилучив його документи і видав себе за убитого градоначальника. У нього навіть виходить бути справедливим шерифом, стояти на сторожі закону і карати злочинців. Але іноді, щоб домогтися справедливості, закони все ж доводиться порушувати.

У третьому сезоні глядача чекають нові інтриги, загадкові вбивства і, звичайно ж, заплутані любовні історії. Здається, що в Банши не залишилося жодної чесної людини. Майже всі городяни переспали один з одним, поняття "подружня вірність" відсутнє. Але Худ, в особі шерифа, стикається з людьми, що мають інший погляд на життя. У службових справах він потрапляє в релігійну громаду амішів, які ведуть строгий спосіб життя. Але чим більше Худ знайомиться з життям цих людей, тим більше розуміє, що насправді і тут щось не так...

Цікаві факти:

  • Серіал отримав нагороду за спецефекти на 65-й церемонії Еммі.
  • Роль в серіалі "Банши" стала першою на американському телебаченні для Ентоні Старра, який виконав роль головного героя Лукаса Худа.
  • Виконавчим продюсером серіалу став лауреат "Оскара" Алан Болл, який зарекомендував себе продюсером досить кінематографічних і ефектних серіалів з високим рейтингом ("Краса по-американськи", "Клієнт завжди мертвий", "Справжня кров").
  • Через дуже насичений графік зйомок у Ентона Старра практично не залишалося часу для тренувань. В результаті в перший же день акторові наклали 6 швів на губі. Хоча колись у дитинстві бойові мистецтва становили більшу і улюблену частину життя Ентоні.
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.