Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Чоловічий журнал" - прем'єра на НТН

22 березня 2016, 11:54

Дивись, а не читай!

У суботу, 26 березня, о 23:15, на телеканалі НТН відбудеться прем'єра проекту власного виробництва - "Чоловічий журнал". Ведучі - Леонід Сенкевич і Влад Іваненко.

За що ми так любимо чоловічі журнали? Чоловіки знаходять в них багато корисних цікавих новин - про круті автомобілі, гаджети, способи отримати жадані "кубики" на пресі, біцепси, трицепси. Але, головне - чоловічий журнал повинен бути обов'язково з картинками. Ну, а жінки надають перевагу чоловічим виданням, швидше за все, через природну цікавость - "а що там у них?" Або ж через глянцеві сторінки прекрасна стать може "поспілкуватися" з розумними, іронічними цікавими чоловіками.

Гарна новина! Тепер чоловічий глянець можна не гортати, а дивитися і слухати в новому проекті телеканалу НТН - "Чоловічий журнал". Динамічна програма, яка дозволить відпочити, отримати корисну інформацію та бути в курсі того, про що говорять дорослі чоловіки.

Відомий радіоведучий Леонід Сенкевич і головний редактор найпопулярнішого журналу для чоловіків у віці від 10 до 99 років Влад Іваненко в студії "Чоловічого журналу" обговорюватимуть неординарні події в світі, жінок, здоров'я, модні тренди, стосунки, кулінарію, спорт, секс і багато іншого. І все це з іронією, провокацією і навіть з легким епатажем.

Леонід Сенкевич: - Справжнього українського мужика змусити що-небудь дивитися - не можна! Тому мужик повинен відчути, що це його. Його компанія, його теми і його знайомі хлопці обговорюють зрозумілі і цікаві речі. Ми ці хлопці і є! Вливайтеся!

Влад Іваненко: - Я вважаю, що якщо вже і вмикати телевізор, то тільки заради нашого шоу. В інший час треба гуляти і працювати. І чекати наступного випуску "Чоловічого журналу".

Дивіться прем'єру програми "Чоловічий журнал" на НТН 26 березня, о 23:15.

Теми: огляд крутих машин від Рауля Чілачави, креативні чоловічі відмазки, зухвале пограбування секс-шопа, нові способи знайомства, чоловіча кухня - стейк за п'ять хвилин.

Гостя студії: модель, блогер, ведуча Раміна Есхакзай.

"Чоловічий журнал" можна буде дивитися не тільки в ефірі НТН, а й на офіційному сайті телеканалу, а також сторінці Facebook, де будуть розміщуватися повні версії сюжетів "без купюр" і реверансів.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.