Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Гаваї 5.0" - прем'єра четвертого сезону на НТН

12 травня 2016, 14:46

У понеділок, 16 травня, о 21:30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра четвертого сезону серіалу "Гаваї 5.0", у головних ролях - Алекс О'Локлін і Скотт Каан.

Серіал ітиме на НТН з 16 травня, у будні, о 21:30, одразу по дві серії.

Продовження сюжету серіалу "Гаваї 5-0". Детектив Стів МакГарретт, колишній офіцер морського флоту, повертається на батьківщину, в Оаху, розслідувати вбивство свого батька. Місцевий губернатор штату Гаваї просить його залишитися, щоб очолити нову команду з боротьби зі злочинністю. Найголовніше: команда буде діяти за правилами Стіва, губернатор буде їх підтримувати, а всі рішення будуть прийматися без бюрократичних зволікань і з повним імунітетом, адже головна мета: виловити найбільшу "дичину" в штаті. МакГаррет клянеться завершити справу батька, а члени нового спецзагону 5.0 налаштовані знищити злочинність в п'ятдесятому штаті.

"Гаваї 5-0" - красиво знятий якісний бойовик: герої беруть участь у гонитвах і перестрілках. Щоб вибити з незговірливих лиходіїв потрібні свідчення, хлопці зі спецзагону йдуть на будь-які методи, в їх розпорядженні неймовірні технології, швидкі автомобілі, надсучасна зброя.

Головні герої:

Стів МакГаррет (Алекс О'Локлін) - відставний військовий. На запрошення губернатора Гаваїв очолив команду з боротьби з найбільшими злочинцями. Стів завжди на службі, він навіть спить з пістолетом під подушкою. "Він військовий і сухуватий на всякі шпильки і гумор. За роки служби у ВМС він брав участь у багатьох боях, бачив поранення і смерті товаришів, тому трохи зачерствів. Але і у нього є особливе почуття гумору - похмуре і темне", - розповідає Алекс О'Локлін.

Детектив Денні "Данно" Вільямс (Скотт Каан) - поліцейський, який нещодавно перевівся з Нью-Джерсі. Він ще не зовсім "вписався" у місцеве суспільство. Любить добре і стильно одягатися, чим сильно відрізняється від місцевого населення.

Чин Хо Келлі (Деніел Де Кім) - колишній детектив поліції Гонолулу. Його помилково звинуватили в корупції, тепер поліцейському складно працювати з колегами, багато хто повірив безпідставним звинуваченням і не довіряють Чину.

Коно Калакауа (Грейс Пак) - двоюрідна сестра Чина. Прекрасна і безстрашна уродженка островів, яка нещодавно випустилася з поліцейської академії.

"Гаваї 5.0", 4 сезон

Режисери: Метт Ерл Біслі, Бред Тернер

Продюсери: Роберто Орсі, Пол Збишевськи, Пітер М. Ленков та ін.

Сценаристи: Шейн Салерно, Сара Голдфінгер, Роберто Орсі, Пол Збишевськи та ін.

Оператор: Дональд І. Торін-мол.

Монтаж: Пітер Басінськи

Актори: Алекс О'Локлін, Скотт Каан, Деніел Де Кім, Грейс Пак, Вілл Юн Лі, Масі Ока та ін.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.