Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! "Доктор Блейк" знає все про всіх на НТН

8 серпня 2016, 17:33

У вівторок, 9 серпня, о 15:10 дивіться на телеканалі НТН прем'єру серіалу "Доктор Блейк", картина піде у будні, о 15:10, одразу по дві серії.

Детективний серіал, дія якого розвивається в далекому 1959 році в невеликому містечку Балларт. Для успадкування медичної практики свого покійного батька, в місто повертається головний герой серіалу, доктор Люсьєн Блейк. За характером персонаж імпульсивний, різкий. Не боїться порушувати правила і завжди домагається своїх цілей. Приїхавши в Балларт, доктор не впізнав ні околиць, ні центру такого рідного міста. Вулиці стали чужими, і люди зовсім інші. Тепер це брудне місце, в якому править брехня, повно таємниць, процвітають кримінал і вбивства. Робота Блейка - виїжджати на місця вбивства і злочинів, кажучи сучасною мовою, він працює коронером. Багато жителів містечка ненавидять лікаря. Вважають, що він лізе не в свою справу, і всіляко вставляють йому палиці в колеса. Вони не хочуть приймати "чужака" і намагаються вижити його зі свого закритого суспільства. Жителі Балларта, крім внутрішніх проблем, налякані прийдешніми змінами в світі. Приходом комунізму, розвитком ядерної війни, сучасною культурою тощо. У порівнянні з такими страхами, приїзд нового доктора вже не здається такою катастрофою. У Люсьєна попереду важкий шлях із заплутаними таємницями і кримінальними розбірками. Все, що йому залишається, - це робити свою роботу.

Про серіал:

Назва: Доктор Блейк
Оригінальна назва: The Doctor Blake Mysteries
Рік: 2013
Країна: Австралія
Режисер: Деклан Іміс, Йен Беррі, Ендрю Проуз
Жанр: детектив, пригоди
У головних ролях: Крейг МакЛоклен, Надін Гарнер, Кейт Вульф, Чарлі Казінс, Джоель Тобек, Белінда МакКлорі, Джон Вуд, Девід Вайтелі, Йен Руні, Рік Дональд

Фотоматеріали

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.