Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - нова ведуча: новинну програму "Свідок" вестиме Марія Пуговиця

12 серпня 2016, 16:56
На НТН - нова ведуча: новинну програму "Свідок" вестиме Марія Пуговиця

З понеділка, 15 серпня, в програмі "Свідок" на НТН - нова ведуча Марія Пуговиця. Вона стане вести ранкові і денні випуски - о 8:30 та о 14:00, по черзі з Катериною Булатовою.

"Робота в програмі "Свідок"- це величезний крок на шляху до спілкування з глядачем, - коментує своє призначення Марія Пуговиця. - Це можливість не тільки донести інформацію, а й співпереживати, і надавати підтримку тим, хто цього потребує. Вважаю, що "Свідок" несе добро, допомагаючи знаходити кошти для лікування хворих діток. Це велика справа, і я горда стати частиною цієї команди!"

Досьє:

Народилася 20 вересня 1982 року в Києві. Закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На телебаченні з 2001 року. До приходу на НТН працювала на ТРК "Ера", де з 2009 року була ведучою спортивних новин. Виховує 5-річного сина.

"Свідок" - щоденна програма найрезонансніших новин України та світу. Кореспонденти "Свідка" оперативно вирушають на місця найгучніших подій, ведуть власні журналістські розслідування, що дозволяє їм в найкоротші терміни інформувати телеглядача про те, що відбувається. Найбільш об'єктивна, актуальна і цікава інформація - у щоденній програмі новин "Свідок".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.