Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Де ж Броуді? Третій сезон "Батьківщини" - прем'єра на НТН

21 вересня 2016, 10:00

Дивіться на НТН прем'єру третього сезону серіалу "Батьківщина"! Картина піде з 21 вересня, у будні о 23:45, одразу по дві серії.

Про серіал:

Головний лиходій минулих двох сезонів, Абу Назір, мертвий, але його спільники підривають Ленглі і гине понад двісті осіб. Головним підозрюваним стає не хто інший, як Ніколас Броуді. Керрі Метісон допомагає Броуді втекти за кордон, а сама приймається розслідувати те, що сталося. Управління, після загибелі всіх високопоставлених керівників, скомпрометовано. Броуді оголошений у міжнародний розшук. Всі, крім Керрі, впевнені у його винності. Але вона, після лікування в психіатричній лікарні, вважається слабкою ланкою ЦРУ. Сол Беренсон захищає її, але до пори до часу, поки в пресу не просочується інформація про те, що в оперативника ЦРУ Керрі Метісон був роман з Броуді…

Клер Дейнс, виконавиця ролі Керрі Метісон:
- Для моєї героїні це звичний стан - сидіти на своїй власній бомбі уповільненої дії. Цю дилему неможливо вирішити - з таблетками їй погано, а без них ще гірше. Але існує якийсь проміжок між двома цими станами, який вона шукає і, перебуваючи в якому, вона, дійсно, прекрасно діє в усіх відношеннях.

Знімальна група серіалу Батьківщина 3 сезон
Режисер: Майкл Куеста, Кларк Джонсон, Леслі Лінка Глаттер
Сценарій: Генрі Бромелл, Вільям Бромелл, Александр Кері
Продюсер: Алекс Ганса, Говард Гордон, Майкл Клік.
У ролях: Клер Дейнс, Деміен Льюїс, Менді Петінкін, Морена Баккарін, Дієго Клаттенгофф, Джексон Паке, Морган Сейлор, Руперт Френд, Девід  Марсіано.

Фотоматеріали

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.