Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! П'ятий сезон серіалу "Той, хто читає думки" на НТН

7 листопада 2016, 11:49

У понеділок, 7 листопада, о 23:45 на телеканалі НТН стартує продовження серіалу "Той, хто читає думки", дивіться прем'єру п'ятого сезону у будні, о 23:45.

Сюжет:

Молодий парамедик Тобі Логан виховувався в прийомній сім'ї і нікому не розповідав про свій дар читати думки. Зрозумівши, що може допомагати людям у важких ситуаціях, він спочатку влаштувався працювати на швидку допомогу, а потім в поліцію. Тобі працює зі своїм напарником Озом. У третьому сезоні їх запросили співпрацювати з Об'єднаним управлінням розслідувань. Сержант Мішель МакКласкі використовує дар Тобі для розкриття найважчих злочинів. І тоді Тобі Логан зрозумів, яка розплата уготована йому за його дар. Молодому поліцейському доставляє величезну шкоду читання думок злочинців. У четвертому сезоні Тобі Логан насилу переживає втрату своєї коханої Олівії і випадково вбиває підозрюваного. Своїм секретом він ділиться з репортером Тією Трамбле, яку не може прочитати. У п'ятому сезоні сценаристи серіалу "Той, хто читає думки" обіцяють розкрити нові таємниці, які приховує Тобі і його нова подруга Тія. Тобі Логан же повстане проти організації та управління поліцією.

Той, хто читає думки, 5 сезон (The Listener)

Рік створення: 2014

Країна: Канада

Режисери: Клемент Вірго, Карі Скогланд, Фархад Манн

Сценаристи: Майкл Амо, Сем Іган, Пітер Мохан

Продюсери: Кристина Дженнінгс, Шейн Кіннер, Джулі Лейсі

У ролях: Крейг Олійник, Енніс Есмер, Лорен Лі Сміт, Міст Френкс, Пітер Стеббінгс, Тара Спенсер-Нейрн, Арнольд Піннок, Мелані Скрофано, Наталі Кріль, Ентоні Лемке

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.