Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Катерина Булатова провела майстер-клас для учасниці аукціону "Інтер – дітям"

16 грудня 2016, 14:30

Учора, 15 грудня, здійснилась мрія Діани Сурової - "на власні очі" побачити роботу телеведучих. Це сталось завдяки її участі в аукціоні "Інтер – дітям", де Діана придбала лот "Майстер-клас ораторської майстерності" від Катерини Булатової. Діана завітала в студію "Свідка", де Катерина поділилася секретами прямого ефіру. Розповіла, як команда "Свідка" готується до випуску і провела майстер-клас.

Кошти від продажу лоту підуть на реалізацію головної цілі аукціону – придбання суперсучасного апарату штучної вентиляції легенів Avea для порятунку новонароджених. До речі, лот із Катериною Булатовою - не єдиний від нашого каналу. Вже був викуплений лот "Екскурсія за лаштунки "Свідка" з Ігорем Пупковим. Та ще можна придбати лот "Спортивне тренування у фітнес-клубі разом з братами Бондарчук". Наш ведучий Олександр Бондарчук та його брат, співак Василь Бондарчук з радістю проведуть для вас справжнє чоловіче тренування у фітнес-центрі.

Деталі тут.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.