Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра серіалу! "Чорні вітрила" повертаються на НТН

22 березня 2017, 15:13

У понеділок, 27 березня, о 23:45 на телеканалі НТН відбудеться прем'єрний показ продовження серіалу про пригоди піратів - "Чорні вітрила-2". Головні герої картини знайомі всім за "Островом скарбів" відомого письменника Роберта Льюїса Стівенсона, сюжет розвивається за двадцять років до подій, описаних в книзі. Справжнє піратське кіно – історія виключно для дорослих!

Серіал йтиме на НТН у будні, о 23:45, по одній серії. А у вихідні ми покажемо повністю перший сезон "Чорних вітрил" - в суботу, 23:00, 22:40, по 4 серії.

Про серіал:

Після невдалого полювання за "грошовим кораблем" - іспанським галеоном Урка-де-Ліма, команду капітана Флінта (Тобі Стівенс), було кинуто іспанською армією на пустельному пляжі. Припускаючи, що команда може вчинити над ним розправу, Флінт наважується на зухвалий крок: проникнути на військовий корабель і схопити дозорного. Джон Сільвер (Люк Арнольд) підозрює, що Флінт може втекти сам, і вирішує піти з ним. Елеонор (Ханна Нью) намагається зберегти свій авторитет над Нассау, але її чекає нова загроза в особі смертельно небезпечного пірата Неда Лоу і його людей. Вейн (Зек МакГоун) отримав нову посаду в форті Нью Провіденс, а Джека (Тобі Шмитц) було розжалувано і він займається покараннями.

Складні любовні відносини, інтриги, змови, несподівані повороти сюжету, масштабні батальні сцени ... І головне - чи вдасться Флінту повернути собі владу і відшукати скарби?

Про справжнє життя піратів з усією її суворістю, жорстокістю і азартом дивіться у другому сезоні серіалі "Чорні вітрила" з 27 березня на НТН.

Цікаві факти:

  • Продюсер картини Майкл Бей, відомий своєю режисерською роботою в "Трансформерах". А режисер "Чорних вітрил" Ніл Маршалл зняв один з найпопулярніших серіалів у світі – "Гру престолів".
  • У 2014 році другий сезон серіалу "Чорні вітрила" отримав дві премії "Еммі" і отримав одну номінацію в 2015.
  • Спеціально для серіалу було створено детальний макет корабля в натуральну величину. Над створенням одного корабля працювало близько трьохсот осіб.
    Зйомки всіх десяти епізодів другого сезону проходили в Кейптауні, Південна Африка.

"Чорні вітрила-2" / Black Sails -2

Жанр: драма, пригоди
Режисери: Сем Міллер, Т. Дж. Скотт, Ніл Маршалл
Сценаристи і продюсери: Майкл Бей, Майкл Анджелі, Доріс Іган та інші
У ролях: Тобі Стівенс, Ханна Нью, Люк Арнольд, Тобі Шмітц, Джессіка Паркер Кеннеді, Тому Хоппер, Зек МакГоун та інші
Країна: США, ПАР
Рік: 2015

Фотоматеріали

Випадковий свідок
Випадковий свідок

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.