Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! Продовження піратської саги - третій сезон серіалу "Чорні вітрила" на НТН

6 квітня 2017, 16:55

У понеділок, 10 квітня, о 23:45 НТН почне прем'єрний показ третього сезону "Чорних вітрил". Серіал ітиме на НТН у будні, о 23:45, по одній серії.

Про серіал:

Капітан Флінт (Тобі Стівенс) одержимий ідеєю помсти і вбивства будь-якого представника влади, що коли-небудь страчував піратів. У ньому вирує гнів і горе, і він, нарешті, готовий стати тим монстром, яким уявляла його влада Нассау. Лють Флінта викликає побоювання у його команди, зокрема у Джона Сільвера (Люк Арнольд) і Біллі Бонса (Том Хоппер), але Флінта це не хвилює. Він більше не відчуває потреби відкривати комусь свою душу. У нього визрів план, як помститися Англії.

Тим часом один з найвідоміших і найнебезпечніших піратів в історії - капітан Едвард Тіч на прізвисько Чорна Борода (Рей Стівенсон) - повертається в Нассау, щоб знайти Чарльза Вейна (Зек Макгован). Чорна Борода був відсутній 8 або 9 років, і за цей час багато що змінилося. Він хоче знайти спадкоємця, який продовжить його легенду. Він відчуває, що єдиний, хто близький йому по духу, це колись молодий пірат, якому він допомагав, нині капітан Вейн. Для Чарльза настає час визначитися, чи повернеться він до свого минулого і піде по стопах Чорної Бороди або залишиться вірним новим ідеям і будуватиме піратське співтовариство.

Флінт, Вейн і Джек Рекхам (Тобі Шмітц) домовилися, що збережуть вкрадене у іспанців золото з Урка де Ліми, щоб побудувати райське місто для піратів. Однак у Рекхама не дуже виходить зберігати багатство.

Елеонор Гатрі (Ханна Нью) чекає в темниці вироку за свої злочини проти корони. Їй пропонують угоду в обмін на її життя. Якщо вона погодиться, британське командування отримає інформацію, якої їм не вистачає для боротьби з піратами.

Джон Стейнберг, сценарист, про третій сезон:

"Коли ви віддаляєтеся від цивілізації, то починаєте усвідомлювати, що важко знайти сенс життя. У певному сенсі всі персонажі проходять через цю внутрішню боротьбу. Вони продовжують думати, що головне - це гроші. Але кожен раз, коли вони їх добувають, все інше розвалюється на частини. Третій сезон показує, як герої картини задаються питанням, що насправді важливо в житті, що варто того, щоб несамовито битися".

"Чорні вітрила-3" / Black Sails -3

Жанр: драма, пригоди

Автори ідеї та сценарію: Джон Стейнберг і Роберт Лівайн

Режисери: Сем Міллер, Т.Дж. Скотт, Ніл Маршалл

У ролях: Тобі Стівенс, Ханна Нью, Люк Арнольд, Тобі Шмітц, Джессіка Паркер Кеннеді, Том Хоппер, Зек МакГоун і інші

Країна: США, ПАР

Рік: 2016

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.