Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! Серіал "Елементарно" повертається на НТН!

18 липня 2017, 16:00

У вівторок, 25 липня, телеканал НТН почне прем'єрний показ четвертого сезону серіалу "Елементарно", картина піде у будні, о 21:30, одразу по дві серії.

Сюжет:

Коли Шерлок Холмс вперше опинився в Нью-Йорку, він і уявити не міг, що з цим містом будуть пов'язані наступні роки його життя. Тоді герой серіалу "Елементарно" страждав від депресії, але курс реабілітації в престижній клініці і подальша співпраця з місцевими поліцейськими дозволили йому знову знайти себе і сенс життя. Але після чергової справи стає ясно, що його спільна робота зі співробітниками нью-йоркської поліції опиняється під загрозою. Причиною тому послужив напад на Оскара Ренкіна, колишнього товариша Холмса по наркоманії. За це Шерлоку загрожує кримінальна відповідальність, що точно поставить хрест на їх з Ватсон роботою з правоохоронцями.

Але поки, до з'ясування всіх деталей, Холмс може зайняти себе черговим розслідуванням. Йому в руки потрапляє справа про жінку, чоловік якої підозрюється у вбивстві, а сама вона вважається зниклою. Розслідування злочину ускладнює приїзд Морланда - батька Шерлока. Саме він може допомогти детективові і його напарниці Ватсон очистити свою репутацію і знову почати консультувати детективів поліцейського бюро. Однак старі конфлікти батька і сина стануть серйозною перешкодою...

Цікавий факт:

У перших трьох сезонах Морланд Холмс, батько Шерлока і Майкрофта, тільки згадується. А в четвертому - з'являється особисто. Він також працює консультантом, але в політичній і корпоративній сферах. Мало приділяв уваги Шерлоку в дитинстві, відправивши його жити в інтернат. Крім того, Шерлок вважає, що він зрадив і знищив його матір, за що відчуває до нього ненависть і презирство (що, втім, не заважає йому користуватися грошима, майном і зв'язками батька). У ролі Морланда Холмса знявся Джон Ноубл, найбільш відомий глядачеві за роллю дивакуватого професора Бішопа в культовому фантастичному проекті "Грань". Актор обіцяє, що з кожним епізодом Холмс-старший буде відкриватися з нового боку.

Джон Ноубл про свою роль:

"Подібні складні ролі мені подобаються, оскільки відносини батьків та дітей істотно впливають на характер останніх. Глядачам напевно буде цікаво поспостерігати за реакцією оточення на людину, яка виховала одного з найкращих детективів сучасності. Шерлок прекрасно знає недоліки свого батька, і з часом стане зрозуміло, чому в сімействі Холмсів склалися настільки натягнуті відносини. Важко заперечувати той факт, що батько і син турбуються один про одного, хоча і намагаються приховувати свої справжні почуття за маскою сарказму.

"Елементарно-4"/Elementary-4

Виробництво: США

Жанри: детектив, драма, кримінал

Режисери: Джон Полсон

Актори: Джонні Лі Міллер, Люсі Лью, Джон Ноубл, Наталі Дормер та інші

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.