Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! "Криміналіст" Бруно Шуман і його команда - на НТН!

19 липня 2017, 13:00

У середу, 26 липня, о 23:45 на НТН відбудеться прем'єра німецького детективного серіалу "Криміналіст". Як не стати жертвою злочину? Знає начальник поліції Бруно Шуман. Серіал "Криміналіст" піде на НТН у будні, о 23:45, одразу по дві серії.

Криміналісти і психологи давно звернули увагу на те, що багатьох людей, які постраждали від насильства, об'єднують деякі загальні особливості характеру і поведінки. Вивчення цих особливостей призвело до створення віктимології - науки про психологію потенційної жертви. Глибокі пізнання в цій галузі допомагають головному герою серіалу "Криміналіст" Бруно Шуману (Крістіан Беркель) розкривати найскладніші справи. Бруно - начальник поліції в Берліні, разом зі своєю командою він розслідує злочини, які скоюються на побутовому грунті. Хороший психолог, теоретик і аналітик, він не припиняє вивчати причини, за якими у деяких людей ймовірність постраждати від рук злочинців набагато вища, ніж для всіх інших. Чому такі люди перетворюються в потенційних жертв, що змушує їх з'являтися в місцях, придатних для вчинення злочину? Дізнайтеся з розслідувань криміналіста Бруно Шумана на НТН.

Крістіан Беркель - відомий німецький актор, у віці 14 років жив у Парижі, де брав драматичні уроки. Потім навчався в німецькій Академії кіно і телебачення в Берліні і грав на сцені в Аутсбурзі, Дюссельдорфі, Мюнхені, Відні та театрі Шиллера в Берліні. Знявся у багатьох німецьких телевізійних постановках, працював з такими іменитими режисерами як Пол Верховен і Квентін Тарантіно, дружить з голлівудськими зірками, такими як Том Круз і Мег Райан.

"Криміналіст" / Der Kriminalist

Жанр: кримінал, трилер

Країна: Німеччина

У ролях: Крістіан Беркель, Френк Гірінг, Майя Боті, С'юзан Анбех, Янек Ріці, Інка Фрідріх, Patrick Khatami, Anna Schudt, Кіда Рамадан

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.