Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем’єра! Французький детектив "Дуель під сонцем" на НТН

17 листопада 2017, 17:29

У понеділок, 20 листопада о 21:20 на НТН розпочнеться прем’єрний показ французького детективного серіалу "Дуель під сонцем"! Заради спокою у своєму місті, напарники зобов’язані забути про свою ворожнечу, і стати союзниками!

Головний герой фільму - 50-річний Анж Ренуччі! Все своє життя він працює в місцевому відділі поліції, успішно розкриваючи злочини. Ренуччі професіонал своєї справи, і не одноразово був нагороджений званням кращого детектива на сонячній Корсиці. Він користується великою повагою колег, але в роботі використовує сумнівні методи. До нього на службу прийнятий новий співробітник - Себастьян Ле Таллек. Його погляди не збігаються з поглядами на роботу його старшого колеги. До чого може привести протистояння двох напарників? Чи не відіб'ється це на їхній роботі?

Франція, 2014 – 2016, детектив, 12 серій

Режисер: Олівьє Гіньяр

У ролях: Жарар Дармон, Янн Гаель, Джіанн Бурно, Дідьє Феррарі, Хлоя Стефані, Седрік Аппієтто, Антуан Беллоні, Франсуа Берлінгі, Арно Шурен

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.