Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9 - на НТН

5 грудня 2017, 12:30

Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9 - на НТН

У четвер, 14 грудня, о 22:00 дивіться на телеканалі НТН пряму трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться грандіозний турнір зі змішаних єдиноборств від визнаного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 9.

Головна подія популярного бійцівського шоу України - два бої за титули чемпіона світу за версією WWFC. Перші захисти титулів належить провести Сергію Співаку та Світлані Гоцик.

І Співак, і Гоцик стали чемпіонами на червневому турнірі WWFC 7, завоювавши вакантні титули в протистояннях з американцем Тревісом Фултоном і француженкою Самантою Жан-Франсуа. І якщо Сергію вдалося впоратися з запеклим ветераном зі Штатів вже в першій п'ятихвилинці, то Світлана на пару з Самантою влаштувала справжній нещадний марафон, змусивши суперницю капітулювати тільки в фінальному п'ятому раунді.

14 грудня на арені київського Палацу спорту Сергій "Полярний Ведмідь" Співак зустрінеться з представником Німеччини Бьорном Шмайдебергом на прізвисько "Газель".

Бьорна можна назвати різнобічним бійцем, адже з 12-ти своїх перемог він 4 виграв нокаутами, 4 прийомами, а ще 4 бої завершив на свою користь рішеннями суддів.

"Я не прихильник загроз і гучних слів. Що я можу чекати від бою? Звичайно ж, перемоги!" - коментує Сергій Співак.

Українську "Птаху Фенікс" Світлану Гоцик чекає зустріч з чешкою ​​Сімоною Сукуповой на прізвисько "Маленьке Зло".

"З завоюванням чемпіонського титулу все залишилося як і раніше: я все так само налаштовуюся показати видовищний бій, так само налаштована тільки на перемогу. Єдине, що змінилося: я стала більше тренуватися і більше працювати над собою. Так чи інакше, я готова прийняти бій, готова до будь-яких ситуацій, і як завжди повністю в цьому поєдинку викладуся", - зізнається Світлана.

Також глядачі стануть свідками насиченого файткарда з 13-ти поєдинків за участю найсильніших бійців з України, Німеччини, Чехії, Молдови, Грузії, Азербайджану, Франції, Австрії, Алжиру, Киргизстану.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.