Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - шпигунський серіал "Німеччина-83"

9 січня 2018, 11:17

У вівторок, 9 січня, о 19:30 НТН розпочинає показ 8-серійної німецької шпигунської драми "Німеччина-83" (оригінальна назва - Deutschland 83). У головних ролях - Йонас Ней, Марія Шрадер і Ульріх Нетен. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про 24-річного шпигуна, відправленого зі спеціальною місією зі Східної Німеччини в Західну.

 Серіал піде на НТН з вівторка по п’ятницю, о 19:30, по 2 серії поспіль. 

Дія телефільму відбувається на початку 80-х років. «Холодна війна» в розпалі, і протистояння двох наддержав - США і СРСР - цілком може перерости у збройний конфлікт. Але поки все обмежується прихованою війною спецслужб, що торкнулася в тому числі і Німеччини, розділеної після закінчення Другої світової війни на дві частини - НДР і ФРН. Очікується введення американського озброєння в Західну Німеччину. Східна Німеччина - в бойовій готовності. Вихідця з НДР, 24-річного Мартіна Роха, вербують в агенти Штазі і відправляють у ФРН. Він поступає на військову службу. Під виглядом обер-лейтенанта Моріца Штамма стає ад'ютантом генерала Едель і швидко отримує доступ до надсекретних документів. Хлопець потрапляє в новий світ, в якому поряд із таємницями та інтригами він стикається з небаченими раніше досягненнями цивілізації. Мартін навіть не здогадується, що саме йому судилося врятувати світ і запобігти помилці, яка може привести до початку ядерної війни.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.