Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Головна спортивна подія світу - на "Інтері" і на НТН

30 травня 2018, 16:23
Головна спортивна подія світу - на "Інтері" і на НТН

Inter Media Group отримала права на трансляцію матчів чемпіонату світу з футболу-2018. Всі матчі найпрестижнішого футбольного турніру будуть ексклюзивно показані на телеканалах "Інтер" та НТН.

21-й турнір під егідою міжнародної федерації футболу FIFA відбудеться з 14 червня по 15 липня 2018 року. Цього разу чемпіонат світу пройде в Росії, вперше мундіаль відбудеться на території двох частин світу — Європи і Азії.
 
Весь світ буде пильно стежити за тим, як 32 національні збірні будуть боротися за Кубок світу FIFA. Близько мільйона фанатів підуть за улюбленими командами на стадіони. Телевізійна аудиторія чемпіонату світу з футболу — це мільярди глядачів. Минулий чемпіонат (2014 року в Бразилії) дивилися 3,2 мільярда чоловік, це приблизно половина жителів планети старше 10 років.

Мільйони українських уболівальників дивитимуться матчі в прямому ефірі телеканалів "Інтер" та НТН.

"Інтер" для українського глядача — телеканал головних подій. Всі важливі події України та світу знаходять своє максимально повне відображення в ефірі "Інтера". Завдяки Inter Media Group мільйони українських уболівальників будуть причетні до головної спортивної події року. 

Дивіться матчі чемпіонату світу-2018 вже з 14 червня на телеканалах "Інтер" та НТН.

Inter Media Group отримала від ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" права на трансляцію матчів чемпіонату світу з футболу-2018. Відповідні договірні відносини затверджені Європейською мовною спілкою.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.