Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Ласкаво просимо додому!" - на НТН стартує новий сезон програми "Україна вражає"

1 серпня 2018, 18:18

У неділю, 5 серпня, о 8:00 НТН починає показ нового сезону тревел-шоу "Україна вражає". Ведуча Валерія Микульська розповість і покаже, як цікаво, смачно і пізнавально можна провести вихідні в незвичайних, загадкових і живописних містах і селах України. Перший випуск нового сезону буде присвячений перлині біля моря, улюбленої багатьма українцями Одесі.

"Україна вражає" - справжній туристичний путівник по нашій улюбленій країні. Телеглядачі разом зі знімальною групою і Валерією Микульської побували на українських Мальдівах і в ведмежому заповіднику, "Каньйоні диявола" на Миколаївщині та українському Мертвому морі, в селі майстрів, кар'єрному туристичному оазисі під Коростишевим та інших легендарних куточках України. Тепер у новому сезоні, програма розповість про найцікавіші маршрути вихідного дня в межах країни. Дорога, історія, традиції, розваги, природа, ночівля, традиційні місцеві страви - команда програми перевірить на собі, чи можливо встигнути за одні вихідні випробувати всі види відпочинку.

"Вам більше не доведеться ламати голову, як цікаво провести вікенд, - обіцяє ведуча Валерія Микульська. - Новий сезон програми "Україна вражає"- справжній наочний посібник як для початківця, так і для досвідчених туристів. Ви дізнаєтеся, як побачити максимум цікавих і вражаючих місць всього за два дні, де заночувати і чим пригоститися. Ми обов'язково поділимося з глядачами практичними порадами, які не знайдеш у туристичних буклетах і на форумах. Велика телеподорож починається вже в цю неділю, 5 серпня!"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.