Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 12 - на НТН!

19 вересня 2018, 16:35

У суботу, 29 вересня, о 22:30 дивіться на телеканалі НТН трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв від беззаперечного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 12.

 На цей раз глядачі стануть свідками захоплюючого файткарда з 14-ти поєдинків за участю визнаних майстрів бойових мистецтв з України, США, Молдови, Албанії, Узбекистану, Білорусі, Азербайджану, Киргизстану, Єгипту, Марокко та Афганістану. Головною подією шоу стануть три бої за титули чемпіона світу за версією WWFC. Захищати престижний пояс чемпіона світу належить Сергію Співаку, а за вакантні звання боротимуться Міхай Котруце і Олександр Барабаш.

 "Я готовий битися де завгодно і коли завгодно. Головне, щоб я був здоровий, а так я готовий в режимі 24 години 7 днів на тиждень!" - коментує Сергій Співак свою підготовку до чемпіонського бою.

Два попередніх титульні бої з його участю завершилися достроковою капітуляцією суперників вже в першому раунді. Як буде цього разу? Дивіться 29 вересня, о 22:30 на НТН!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.