Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН запанує "Закон і порядок"

25 жовтня 2018, 16:30

У понеділок, 29 жовтня, о 21:30 НТН почне прем'єрний показ нових серій культового серіалу "Закон і порядок" ("Law & Order") про роботу американської правоохоронної системи.Це один з найуспішніших американських телевізійних серіалів, на його рахунку 20 сезонів, які знімалися майже 20 років. НТН покаже нові серії з останніх сезонів картини. Серіал "Закон і порядок" піде на НТН у будні, о 21:30, по дві серії одразу.

"У системі кримінального судочинства звинувачення представляють дві незалежні, рівні за значенням інстанції - поліція, яка розслідує злочини, і прокурор, який представляє справу в суді. Наша розповідь про них ", - розповідає вступна заставка серіалу.

Дія картини відбувається в Нью-Йорку, в основі сюжетів - реальні і в той же час суперечливі історії з американських судових процесів. Кожен епізод розділений на дві частини, перша половина якого оповідає про роботу детективів на вулицях Нью-Йорка, друга - відбувається в залах суду, де ведеться пошук істини. Розслідувані справи, як правило, неоднозначні, розслідування - заплутані, судові розгляди - непрості. Адже злочинці часто не є запеклими злодіями і покидьками, а жертвами жорстоких життєвих обставин. Серіал "Закон і порядок" за змістом і глибині нагадує документальний фільм, але при цьому є відмінним шоу, де всі герої - окремі особистості зі своїми характерами і поглядами на життя.

Цікаві факти:

- Ідея створення серіалу "Закон і порядок" виникла в 1986 році. Тоді серійний вбивця Роберт Чамберс на прізвисько Preppie Killer задушив молоду жінку в Центральному парку. Саме ця історія надихнула режисера Діка Вульфа.

- Спочатку назва серіалу була "Ніч і День" ( "Night & Day"), але потім зупинилися на назві "Закон і порядок" ( "Law & Order").

- На честь серіалу "Закон і порядок" в Нью-Йорку назвали вулицю.

- "Закон і порядок" неодноразово нагороджували різними преміями, в тому числі і "Еммі", у нього мільйони шанувальників по всьому світу.

- Успіх телесеріалу привів до створення кількох франшиз, повнометражного телевізійного фільму, кількох відеоігор, і створенню телесеріалів на основі оригінального "Закон і порядк" в інших країнах.

- Слідом за оригінальним серіалом було випущено кілька спіноффів: "Закон і порядок: Спеціальний корпус" ( "Law & Order: Special Victims Unit"), "Закон і порядок: Злочинний намір" ( "Law & Order: Criminal Intent") , "Закон і порядок. Суд присяжних "(" Law & Order: Trial by Jury ")," Закон і порядок: Лондон "(" Law & Order: UK ") і" Закон і порядок: Лос-Анджелес "(" Law & Order: Los Angeles " ).

Серіал: "Закон і порядок"Жанр: кримінал, детективРежисер: Дік ВольфУ ролях: Джессі Л. Мартін, Мілена Говіч, С. Епата Меркерсон, Сем Уотерстон, Фред Далтон Томпсон, Алана Де Ла ГарзаКраїна: США

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.