Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Спецзагін "Кобра 11" на НТН!

9 листопада 2018, 12:43

У понеділок, 12 листопада, о 16:50 дивіться на НТН прем'єрний показ нових серій культового німецького серіалу "Спецзагін "Кобра 11". Картина піде у будні, о 16:50.

Там, де розгулює злочинність і трапляються ДТП - діє спецзагін "Кобра 11". Ці хлопці добре знають свою справу. Їм не раз доводилося рятувати людські життя і знаходити вихід із, здавалося б, безнадійних ситуацій.

Для головних героїв, напарників-поліцейських Семира Геркана і Тома Краніча, життя на швидкісній смузі означає постійний ризик, по одній розбитій службовій машині в день, десяток місць аварій, постійний адреналін в крові і швидкі результати в їх нескінченній боротьбі зі злочинністю на дорозі. Патрульні машини поліцейських загону "Кобра 11" і вдень, і вночі, в будь-яку погоду на посту ... Вони відповідають за безпеку всіх, хто в дорозі!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.