Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Міжнародний турнір WWFC 13 - на НТН

7 грудня 2018, 10:48

У суботу, 15 грудня, о 22:00 дивіться на НТН трансляцію зі столичного Палацу Спорту, де пройде професійний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 13. Організатор - міжнародний ММА-промоушен World Warriors Fighting Championship.

На турнірі відбудеться 9 поєдинків за участю бійців з України, Франції, Польщі, Бразилії, Австрії, Швейцарії, Греції, Молдови та Білорусі.

Головна подія вечора - перший захист чемпіонського пояса Романа Долідзе. 30-річний уродженець Грузії на турнірі WWFC 13 проведе поєдинок проти поляка Михайла Пастернака.

У претендента на титул Михайла Пастернака в послужному списку хороший особистий рекорд: 13 перемог в 16 поєдинках. Поляк останній раз виходив у гексагон в березні 2018 року, на турнірі Krwawy Sport 1 в Саутгемптоні (Англія), в якому переміг співвітчизника Іренеуша Чолева.

У Романа Долідзе немає поразок у професійній кар'єрі - 5 поєдинків завершив достроково, переважно в першому раунді. 16 червня 2018 року на турнірі WWFC 11 завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WWFC, нокаутувавши у другому раунді іменитого бразильця Едера де Соузу (15-6).

Підготовку до першого захисту титулу Роман Долідзе проходив в одній з найкращих тренувальних баз ММА у світі - Jackson Wink MMA Academy в Альбукерке, США. Тренувальний збір проводив спільно з Джоном Джонсом, колишнім чемпіоном UFC у напівважкій вазі (2011-2015 та 2017 роках).

"Завжди з повагою ставлюся до опонентів. Михайло Пастернак володіє навичками, як боротьби, так і ударної техніки. До того ж, у нього хороші антропометричні дані. Готовий до всього, що мені може запропонувати Пастернак. Думаю, бій не триватиме всю дистанцію", - прокоментував майбутній поєдинок Роман Долідзе.

Не пропустіть головну ММА подію року в Україні, міжнародний турнір WWFC 13 - дивіться на НТН в суботу, 15 грудня, о 22:00.

 

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.