Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Міжнародний турнір WWFC 14 на НТН: друзі Конора МакГрегора їдуть в Україну влаштовувати "шоу"!

21 лютого 2019, 15:59

 У суботу, 2 березня, о 23:10 дивіться на НТН трансляцію зі столичного Палацу Спорту, де пройде професійний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 14. Організатор - міжнародний ММА-промоушен World Warriors Fighting Championship.

У головному поєдинку представник легендарної команди SBG Ireland, один і спаринг-партнер скандально відомого і найбільш високооплачуваного бійця в світі ММА Конора МакГрегора - ірландець Блейн О'Дрісколл (6-2) побореться за титул чемпіона WWFC в найлегшій вазі (до 57 кг) проти киянина Теймура Рагімова (7-1).

Ще один боєць з команди Конора МакГрегора - Микола Гроздєв битиметься з білорусом Едуардом Лазарович.

"Команда Конора МакГрегора дуже зацікавлена ​​привозити своїх бійців в Україну для участі в наших турнірах", - прокоментував віце-президент ліги WWFC Денис Перч.

Сам МакГрегор 2 березня планує відвідати Київ - підтримати свого напарника по команді О'Дрісколл і болгарина Миколу Гроздєва. 

Також хедлайнерами турніру стануть білорус Михайло Одінцов і представниця Чехії Магдалена Сормова, які на турнірі WWFC 14 проведуть чемпіонські поєдинки.

Не пропустіть головну спортивну подію цієї весни в Україні, міжнародний турнір WWFC 14 - дивіться на НТН в суботу, 2 березня, о 23:10.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.