Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! НТН починає показ культового серіалу "Міст"

15 жовтня 2019, 18:24

У понеділок, 21 жовтня, на НТН стартує прем'єрний показ шведсько-датського багатосерійного кримінального трилера - серіалу "Міст" ( "Bron / Broen"). У головних ролях - шведська актриса Софія Хелін і датський актор Кім Бодніа.

Дивіться серіал у будні, о 22:00, на НТН.

Сюжет:

Дія серіалу починається на Ересуннському мосту, найдовшому в Європі, який з'єднує столицю Данії Копенгаген і шведське місто Мальме. Це стратегічно важливий об'єкт, який добре охороняється, обладнаний сучасними системами спостереження. І раптом на 45 секунд вимикається світло. І коли світло з'являється знову, виявляється труп жінки, що лежить рівно посередині моста, на кордоні між Данією і Швецією. Шведська та датська поліція спільно розслідують вбивство, але під час розслідування з'ясовується, що вбивство скоєно не одне - злочини почалися понад рік тому і тривають досі. Невідомий терорист зв'язується з відомим тележурналістом і передає через нього натяки на нові злочини.

Головні герої:

Сага Нурен (Софія Хелін) - детектив з міста Мальме, Швеція - дівчина-робот. Вона чудово аналізує події, але не дає волю почуттям, не розпізнає емоції людей і своєрідно реагує на неприємності. Ця особливість стає її сильною стороною в розслідуванні.

Мартін Роде (Кім Бодня) - поліцейський з Копенгагена - сама чарівність і теплота. Він вміє бути милим, вміє бути другом і добрим батьком. Має успіх у жінок і це часом створює проблеми в його житті.

Не пропустіть серіал "Міст" на НТН - трилер, який постійно тримає глядачів у напрузі! Дивіться на НТН, з 21 жовтня, у будні - о 22:00.

Серіал "Міст" / "Bron / Broen"

Швеція, Данія, Німеччина, 2011, кримінальна драма

Режисери: Хенрік Георгссон, Румле Хаммеріх, Шарлотта Силинг, Мортен Арнфред, Катрін Уіндфелд

У ролях: Софія Хелін, Кім Бодня, Даг Малмберг, Рафаель Петтерссон, Пак Шарбау, Еміль Бирк Хартманн, Анетте Ліндбек, Сейді Ліг, Сара Боберг, Христина Бранден

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.