Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! "МакМафія", історія про складний світ криміналу, - на НТН

15 жовтня 2019, 18:43

У понеділок, 21 жовтня, о 19:30, на НТН відбудеться прем'єра восьмисерійної драми "МакМафія", спільного проекту BBC і американської студії AMC. У головній ролі Алекса Годмана, сина російського олігарха з єврейським корінням, що виріс в Лондоні - британський актор Джеймс Нортон. Його батьків, Дмитра і Оксану, грають Олексій Серебряков і Марія Шукшина.

Серіал "МакМафія" буде виходити на НТН у будні, о 19:30, відразу після програми "Свідок"

Сюжет:

Талановитий молодий фінансист і глава процвітаючого інвестиційного фонду в Лондоні Алекс Годман намагається самостійно встати на ноги, не втягуючись у справи своєї сім'ї. Його батько Дмитро Годман - багатий і впливовий мафіозі, який втік з Росії разом з відданою дружиною Оксаною. Походження Алекса компрометує його в сфері легального бізнесу. Ситуація загострюється після жорстокого вбивства його дядька, яке змушує Алекса змінити свої погляди і принципи. Після сімейної трагедії він вступає в світ міжнародної злочинності, захищаючи близьких людей від небезпечних ворогів.

Пряма мова:

"Алекс перетворюється з рядового менеджера, "білого комірця" в одного з найвпливовіших людей в мафіозному світі, - розповідає сценарист картини Хуссейн Аміні. - На це йде близько півроку. І це неможливо зробити в рамках двогодинного фільму, тому у нас вийшов серіал".

Цікаві факти:

- В основу серіалу лягла книжка британського журналіста Міші Гленн "МакМафія: Серйозно організована злочинність". Міша Гленн організував масштабні розслідування у сфері організованої злочинності і кібербезпеки в південно-східній Європі.

- Режисер серіалу - Джеймс Уоткінс, відомий глядачам за культовим серіалом "Чорне дзеркало".

- Сценарист "МакМафія" Хуссейн Аміні в 1997 році номінувався на премію "Оскар" в номінації кращий адаптаційний сценарій до фільму "Крила голубки".

- Зйомки проходили в Лондоні, Хорватії, Катарі, Мумбаї, Каїрі, Белграді, Белізі, Стамбулі, Тель-Авіві, Москві.

- Бюджет кожної серії склав кілька мільйонів фунтів.

"МакМафія"

США, Великобританія, 2018

кримінальна драма

8 серій

Режисер: Джеймс Уоткінс

Сценарій: Хуссейн Аміні

У ролях: Джеймс Нортон, Девід Стретейрн, Джульєт Райленс, Олексій Серебряков, Марія Шукшина, Ошрі Коен, Мераб Нінідзе, Кліффорд Семюел, Юваль Шарф, Кемі-Бо Джейкобс

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.