Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Тепер і на НТН: "Слово Предстоятеля" - щотижневе звернення Митрополита Онуфрія до кожного, хто вірує

1 квітня 2020, 17:56
Тепер і на НТН: "Слово Предстоятеля" - щотижневе звернення Митрополита Онуфрія до кожного, хто вірує

5 квітня, о 6:50 НТН розпочне показ проекту "Слово Предстоятеля". Щонеділі, в ранковому ефірі телеканалу, глядачі зможуть почути Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.


Вперше проект "Слово Предстоятеля" вийшов рік тому в ефірі телеканалу "Інтер", і за цей час отримав величезну кількість відгуків. Тепер і телеканал НТН дає можливість своїм глядачам за допомогою телебачення спілкуватися з людиною, яка вважається безумовним авторитетом у православному світі - Предстоятелем Української православної церкви.

"Цей проект важливий для мільйонів людей. Особливо в такий непростий час, у який ми живемо, коли люди дуже багато чого бояться і багато в чому сумніваються, – каже керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна. – Багато хто зараз втрачає віру або стає маловірним. Люди втрачають орієнтири. Моя думка, що головний орієнтир – це віра. Тому в такі періоди спілкування з Предстоятелем набуває особливого значення. Коли ми побачили реакцію глядачів на попередній цикл цієї програми зрозуміли, що людям це важливо і потрібно. Ми вирішили зробити другий цикл. Тому що це підтримка, дуже серйозна емоційна, моральна і духовна опора. І ми раді, що Митрополит Онуфрій розділяє нашу позицію і при всій своїй завантаженості знаходить час і сили на цей проект"

У нових випусках проекту "Слово Предстоятеля" на НТН Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій буде розповідати про християнські чесноти - про вчинення добрих вчинків, про милосердя, про терпимість, про молитву, про піст, про співчуття.


Не пропустіть щотижневе звернення до віруючих Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія про християнські чесноти. Дивіться проект "Слово Предстоятеля" - щонеділі, в ранковому ефірі НТН.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.