Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 19 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА на НТН: час відкривати "Досьє "Майорки"!

9 червня 2020, 18:03
ПРЕМ'ЄРА на НТН: час відкривати "Досьє "Майорки"!

У понеділок, 15 червня, о 22:30 на НТН відбудеться прем'єра британського кримінально-детективного серіалу "Досьє "Майорка"(BBC). Це історія розслідувань незвичайних злочинів двох поліцейських із різних країн на найбільшому і найкрасивішому з Балеарських островів в Іспанії.
Серіал "Досьє Майорка" буде виходити на НТН у будні, о 22:30, відразу після програми "Свідок".

Про серіал: Дії розгортаються на острові Майорка в Іспанії. Детектив Міранда Блейк супроводжує важливого свідка в Англію. В аеропорту Пальми на них чиниться замах. На допомогу Міранді приходить детектив Макс Вінтер, він був в аеропорту в особистій справі. Керівництво наказує Міранді залишитися, щоб знайти вбивцю.
У місцевому відділенні поліції Інес Віллегас розподіляє Міранду в міжнародний відділ. Її напарником стає Макс. Він представник Німеччини на Майорці. Спочатку новим напарникам не просто знайти спільну мову. Адже вони такі різні: манірна англійка і простий веселий німецький хлопець.
Незабаром з них виходить непоганий тандем. Інес доручає новій команді різні справи. На перший погляд вони здаються зовсім незначними. Але, почавши розслідування, Міранда і Макс виходять на слід небезпечних злочинців.

Цікаві факти:

- Основні зйомки проходили в Іспанії, на острові Майорка.

- Сценарій до серіалу написав Ден Сефтон. Серед його кращих робіт - серіал "Смерть у раю", вже знайомий глядачам НТН, а також "Таємний щоденник дівчини за викликом".

- Ідея створення серіалу народилася, коли Ден Сефтон прочитав в газеті про те, що британських поліцейських щоліта викликають в Магалуф, тому що співвітчизники-туристи, перебуваючи напідпитку, відмовляються підкорятися місцевій іспанської поліції. Магалуф, місто Майорки з насиченим нічним життям, клубами і дискотеками, давно є улюбленим місцем відпочинку британців. І вони там настільки розслаблюються від сірих робочих буднів, що постійно потрапляють в історії.

- Режисерами серіалу стали Брін Хіггінс ( "Чорне дзеркало"), Гордон Андерсон ( "Шетланд"), Роб Еванс ( "Суто англійські вбивства").

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.